Pagini

18 nov. 2011

Funny photo Mircea Geoană PSD Star Wars

Funny photo Mircea Geoana PSD Star Wars
Funny photo Mircea Geoană - PSD Star Wars
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

Mircea Geoană: (către Titus Corlăţean) "Du-te, bă şi fă-ţi o poză cu scaunul de preşedinte al Senatului că cu atât o să te alegi. Te-am făcut secretar general al PSD ..."

Mircea Geoană: "Cred că este loc şi de un curent social-creştin, baza noastră electorală este în mediul rural, mai degrabă social-creştină"

Bancuri: Grimberg se plimbă în faţa băncii, tocmai când Moise e dat pe uşă afară.
- Ce-i Moise, te-au dat afară?
- Da de unde, tocmai voiam să plec.

7 comentarii:

  1. Auftakt - Lunganul şi bătrânica
    Vasile Lupu, la priveghiul lui Ion Diaconescu : "Să vă zic una tare! În 1998, când eram la putere, primisem reclamaţii despre activitatea lui Ionuţ Costea, secretarul nostru de stat în Ministerul Finanţelor. A fost pus în discuţia conducerii partidului şi s-a votat retragerea acestuia din funcţia pe care o deţinea. După câteva zile vine preşedintele nostru şi ne zice în stilu-i inconfundabil: “Măi băieţi, dimineaţa nu puteam ieşi din casă, că la uşă la mine era un lungan cu o bătrânică şi îmi tot spuneau că sunt cei mai devotaţi membri ai partidului, că Lupu prin atitudinea lui le pune familia în pericol şi dacă pot să fac ceva în chestiunea asta. Lunganu’ cică-i ambasador prin America şi e cumnatul lui Ionuţ”. La final s-a facut lumină. Ţărăniştii devotaţi erau Mircea Geoană şi mama soacră!"

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Ia uite-l pe taranistul nostru. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Avem un Geoană. Cum îl preparăm politic? Sau îl punem la murat?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lilick - Da, ca mulţi alţi politicieni ştie să folosească “Stargate”. Lunganul şi bătrânica este superbă, va rămâne ca anecdotă! :)

    @Cristian Lisandru - ... "merg şi fac politică înainte" ... "cum, cu cine, nu ştiu" ... "de centru, centru-stânga" ... "cred că este loc şi de un curent social-creştin, baza noastră electorală este în mediul rural, mai degrabă social-creştină" ... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am o intrebare totusi, esti cumva om politic, ai vreo tangenta cu politica? O pun pur si simplu din curiozitate :P

    RăspundețiȘtergere
  6. @emmann - Nici măcar la nivel de “simpatizant” :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?