Pagini

17 nov. 2011

Funny photo Ion Iliescu Adrian Năstase PSD Star Wars

Funny photo Ion Iliescu Adrian Nastase
Funny photo Ion Iliescu Adrian Năstase - PSD Star Wars
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

Ion Iliescu: „Geoană, care face pe salvatorul partidului şi al naţiei - şi care, fie vorba între noi, are stofă de trădător, gândindu-ne cum s-a comportat el şi faţă de partid şi faţă de mine, care l-am susţinut şi în diplomaţie şi în politică - nu merită nicio concesie  ...  Tinerii ăştia sunt mai pripiţi, cum ajunge unul şef vrea să-i dea afară pe ceilalţi. Nu cred că e o soluţie”

Adrian Năstase: „Este firesc ca noi în momentul în care numărăm soldaţii pe care-i avem în bătălia împotriva PDL, să vedem pe cine contăm. Este important fiecare soldat în parte, nu vrem să avem soldaţi care întorc arma împotriva propriei armate”

Bancuri: Un negustor a murit subit în piaţă, în timp ce se tocmea cu un client. Rabinul îl trimite pe şamăs s-o anunţe pe soţia răposatului şi îl avertizează:
- Ai grijă, vezi cum îi transmiţi ştirea, anunţ-o cu blândeţe şi cât mai pe ocolite.
Şamesul ajunge la adresă şi ciocăneşte la uşă. Apare în prag o femeie. Întrebă:
- Aici locuieşte văduva Raşela?
- Eu sunt Raşela şi locuiesc aici. Dar nu sunt văduvă.
- Faci prinsoare?

5 comentarii:

  1. Chiar se potriveşte şi cu postarea mea de azi. Reuşită, din nou. Oamenii ăştia măcinaţi de lupte intestine vor reuşi (cu ghilimelele de rigoare,evident) să strice, încetul cu încetul, ce reuşiseră să contruiască datorită aiurelilor de la guvernare. În loc să stea potoliţi şi să lupte pe toate fronturile împotriva cotroceanului, ei sunt atenţi la micile orgolii de partid. Nu există nicio unitate în opoziţie, din punctul meu de vedere, iar la Cotroceni se trag în continuare sforile.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Nu mai există moderaţie, modestie, parcă Nicolae Ceauşescu s-ar fi multiplicat, toţi se cred salvatorii nemului. Eu sunt dintre cei care cred că trebuia rezolvată problema Mircea Geoană, poate trebuia făcută mai elegant, fără bâlbâieli, o problemă internă a PSD şi fără atâtea declaraţii confuze, dar se vor uita repede şi USL scapă de un potenţial risc şi confuzie în preajma alegerilor.
    Ceasul pentru Mircea Geoană era pornit de mai multă vreme, o problemă de timp, acum a sunat, vedeţi şi Vine Moş Crăciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam ...pleostita forza lui Nastase .... de unde si morala...tot ciocanu' patriarhului este mai viril...:) si secera ...evident! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @duras - Cred că mâine este ultimul funny photo retouch din seria PSD Star Wars dar se cam amestecă filmele :)

    @baselandia - Mda, fiecare cu Forza lui în PSD Star Wars :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?