Pagini

16 nov. 2011

Funny photo Dan Şova Victor Ponta PSD Star Wars

Funny photo Dan Sova Victor Ponta
Funny photo Dan Şova Victor Ponta - PSD Star Wars
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

PSD Star Wars. Comisia Naţională de Arbitraj şi Integritate Morală a PSD formată din nouă membri aleşi direct de Congres şi câte un reprezentant al fiecărei filiale judeţene al cărei preşedinte este senatorul Dan Şova, în ziua de 13 noiembrie a votat cu 43 de voturi "pentru" şi 5 voturi "împotrivă" propunerea de excludere a lui Mircea Geoană din PSD înaintând această decizie Comitetului Executiv Naţional, care se va pronunţa în această cauză. Mircea Geoană nu a fost prezent, fusese invitat la ora 14:15 însă şedinţa Comisiei a început la ora 13:00 şi s-a terminat la ora 14:00.

Dan Şova : "De la orele 13:00 a început Comisia, la ora 14:00 s-a încheiat, dânsul nu ne-a transmis nimic oficial, nu am ştiut că vine."

Bancuri: Stenograma unei convorbire telefonice înregistrate de SRI între 2 blonde:
- Fată, ne întâlnim azi?
- Da fată! Unde?
- Unde vrei tu fată!
- La ce oră?
- La ce oră vrei tu!
- Bine fată, aşa rămâne! Pa!

3 comentarii:

  1. Dan Şova: „Eu sunt foarte apropiat de preşedintele Victor Ponta, dar nu pot să fiu omul lui Ponta. Nici Titus Corlăţean nu este omul lui Ponta. Preşedintele Victor Ponta niciodată nu a operat într-un asemenea sistem de valori. Preşedintele Victor Ponta este bun prieten şi coleg cu toţi cei care pun umărul la PSD. Nu cu cine nu, nu creşte pe nimeni lângă casă, Victor Ponta.”

    1. Da, am văzut ştirea cu graba şi orele diferite, nu ştiu cum de au putut greşi atât de grosolan, explicaţiile lui Dan Şova nu sunt satisfăcătoare, dar tot nu este “execuţie stalinistă”, rămâne doar propunere de execuţie. Eu glumeam spunând că unii au avut ceasul astral pe ora de vară alţii pe ora de iarnă. Personal nu cred că a fost premeditată, cu Mircea Geoană prezent sau absent rezultatul ar fi fost acelaşi, doar se pierdea această parte amuzantă. :)
    2. În privinţa ocupării de către Mircea Geoană a acestei funcţii, ca reprezentant al PSD, eu personal nu am simţit sau măcar să fi auzit că o anumită măsură dorită de PDL sau domnul Traian Băsescu a fost blocată pentru că Mircea Geoană ocupă funcţia. Dar dacă PSD sau USL cred că sunt avantajate, au o pârgie importantă, treaba lor, să nu-mi spună că fac asta pentru mine :)
    3. Domnul Mircea Geoană se crede încă om politic important, eu tot am impresia că este de multă vreme un mort care umblă, trebuia schimbat de mult, nu înţelege că multe decurg din funcţia pe care temporar o ocupă în inerţia sistemului, şi la urma urmei poate Ion Iliescu chiar se pricepe la dosare şi a făcut o încadrare corectă a personajului. Dacă este în puf sau se relaxează pe la spa la SOV, Mircea Geoană plin de el, este OK, deşi nu am văzut până acum un om atât de lipsit de simţul umorului, însă în toate situaţiile de stres minimal pur şi simplu decompensează. A uitat când a aliat PSD cu PDL, mergea cu un sfert de umăr în spatele lui Traian Băsescu şi apostrofa presa că “s-a tabloidizat de tot” :)
    4. Nici nu mai contează cât de subţire a fost motivaţia din prima declaraţie, care a declanşat discuţiile, dar nu se stinge cu explicaţii de genul: “Ceea ce a deranjat probabil este că Ponta a încercat să-şi organizeze o vizită în America fără să mă roage, poate aveam nişte cunoştinţe. S-a încercat organizarea unei vizite şi, din motive care îmi scapă, nu s-a putut face” :)
    S-a ajuns la orgolii, la ameninţări, Mircea Geoană a mai fost suspendat în urmă cu un an, mai bine scapi acum de el, nu poţi rămâne cu această problemă în preajma alegerilor când apar listele, locuri reduse, explozii, nemuţumiţi şi sloganuri care sunt deja pregătite. Îl faci şi pe el past-prezident, dacă mai doreşte să rămână în PSD, mi se pare normal pentru un partid şi cu asta basta!
    5. Cu dialog nu se lasă îndepărtat, nu vrea să părăsescă funcţia pentru care nu mai are sprijinul PSD, poate îi este dragă sintagma “al doilea om în stat”. Aşa că am ajuns la sintagma “soluţia stalinistă”. Este treaba PSD sau a domnului Victor Ponta să găsească soluţia democratică, elegantă, de catifea, necomentabilă, nestalinistă, să scape de această problemă reală numită Mircea Geoană.
    Personal sper să o găsească :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt convins că lui Ponta i-ar plăcea foarte mult această fotografie, probabil că şi-ar pune-o în ramă. Am auzit că ar urma Năstase-Ouă Nenumărate pe lista lui Ponta Jedi, dar încă nu este nimic sigur...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cristian Lisandru - Nu cred, ar fi prea mult, şi nu văd motivaţia. Domnul Adrian Năstase este plin de pete care se apropie de termenul de prescripţie, nu are putere reală în PSD, dacă vorbeşte şi blogueşte asta nu înseamnă putere, este util PSD-ului pentru o mică nişă, aleargă pe la toate emisiunile şi organizează ţara ca pe vremuri. Mai bine îl mângâi tu pe creştet şi-i mulţumeşti pentru implicare şi sprijin :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?