Pagini

2 nov. 2011

Charles de România Funny photo

Charles de România funny photo
Charles de România Funny photo
Pictures Collection: Chestionare funny photos retouch

Travel Channel UK prezintă un clip publicitar despre România, cu accent pe zona Transilvaniei pe care o numeşte Carpathia. În acest clip apare şi Prinţul Charles care spune: “Genealogia arată că sunt descendent al lui Vlad Ţepes!”. Jurnalistul Mihai Hurezeanu scrie articolul “Charles de România”, privind posibilul scenariu de reinstaurare a monarhiei în România pe această filiaţie britanică. Articolul este ulterior preluat de mai multe site-uri de ştiri şi televiziuni.

Bancuri: Electricianul spitalului intră în salonul de Terapie Intensivă şi le spune bolnavilor cu masca de oxigen pe faţă:
- Băieţi, luaţi o gură mare de aer că trebuie să schimb nişte siguranţe!

Chestionar: De ce credeţi că a fost lansat şi amplificat subiectul "Charles de România" ?
1. Nu ştiu
2. Nu comentez
3. Am o opinie

9 comentarii:

  1. Îi stă mai bine cu pletele astea. Nu i se mai văd urechile...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai sunt mai multe variante. De exemplu, pentru ca cei de la Noua Dreapta sa gaseasca un posibil rege mai... roman decat noi toti, nu un venetic ca Mihai:

    http://blog.nouadreapta.org/2011/11/este-printul-charles-urmasul-basarabilor/

    Sau, pentru ca portocaliii sa poata sa spuna asta e unul dintre planurile USL pentru restaurare:

    http://riddickro.blogspot.com/2011/10/scenariul-clapaugul-ii.html

    http://www.curentul.ro/2011/index.php/2011110265188/Actualitate/Opozitia-a-inventat-alternativa-la-Basescu-Charles-Carol-al-III-lea.html

    Pentru ca monarhia sa fie adusa in derizoriu.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andrei Pop - Ne vom lămuri în timp de unde interesul pentru această mediatizare :)

    @Cristian Lisandru - De când cu tema monarhistă am observat că nu mai am de ceva vreme postări cu personajele nostre dragi din politică, care ne fac să ne trezim dimineaţa cu un zâmbet larg de mulţumire. O să remediez situaţia :)

    @Lilick - Mulţumesc pentru vizită. Nu ştiam că ideea a fost lansată de Tom Gallagher în 2006, am văzut însă ca funny photo retouch cloninguri Prinţul Charles-Vlad Ţepeş după ce au fost popularizate genele. Am mai spus anterior, eu am prins subiectul practic când am văzut amplificarea şi dezbaterea temei Charles de România la emisiunea lui Robert Turcescu, unde un număr de invitaţi se bălăceau în această temă, în zona "băşcălie" (sau derizoriu cum spuneţi dumneavoastră), după piatra aruncată de Mihai Hurezeanu.
    După, ”Jubileul de 90 de ani ai Regelui Mihai” cu Paul de România şi “Scrisoare către unchiul meu, fostul Rege Mihai” urmată de ”Charles de România” şi cine ştie ce va mai urma, treaba susţinătorilor monarhişti să-şi argumenteze ideile, să fie credibili, să câştige simpatizanţi :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mihai Hurezeanu incepe articolul banuindu-l pe bãsescu cã ar fi în spatele acestei variante. Citeazã apoi multe agentii de presa... deci cã e groasã. Îi banuieste chiar pe cei din serviciile secrete românesti. Apoi detaliaza calculele prin care se incearca legitimarea lui Charles. Hurezeanu mare cere intr-o emisiune probe, concrete - documente celor care incearcã sã-i impute aberant ceva Regelui Mihai. Ieri în revista money express a evocat personalitatea Regelui Mihai. Unde-i diversiunea? Scuze dacã greşesc...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ştiu dacã varianta cã bãsescu vrea sã intre în istorie lasând un rege englez în urma, înainte ca antonescu sã apuce sã reinstaureze el monarhia prin Regele Mihai, e credibilã. Casei noastre Regale, nu cred cã-i dãuneazã afişarea apartenenţei ei la marile monarhii europene, mai cu seama la cea britanica. Nu aş vedea o miza atâta vreme cât monarhisti suntem doar vreo 20% maximum. Sunt monarhist, indiferent de cine este sau va fi succesorul Casei Regale,am încredere cã succesiunea va fi gestionatã de Regele Mihai în interesul ţãrii, consecvent cu fiecare gest pe care la fãcut pânã acum.

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate cã pomul plantat de în curtea Palatului Elisabeta de Principesa Margareta împreunã cu Prinţul Charles are o semnificaţie... Nu vreau sã speculez dar casele regale sunt foarte atente la simbolistica fiecãrui gest.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru a eclipsa subiectul 'discursul MS Regele in Parlament'.
    Credeam ca este limpede - din inversunarea cu care se pedaleaza pe subiectul Charles ... :D

    RăspundețiȘtergere
  8. @Fost Anonim - Nu sunt "nostalgic monarhist", am prezentat o parte din motivaţie în primul comentariu la postul Paul de România.
    Nu am intrat nici în măruntaile subiectului, să rumeg scenarii din care să afli că o persoană poate reinstaura monarhia în România, desfiinţând Constituţia cu un procent de 5-10% susţinători, indiferent că se numeşte Constantinescu, Băsescu, Antonescu, indiferent ce pomi au fost sădiţi.
    Pentru mine, din avion, se pare că "Jubileul de 90 de ani ai Regelui Mihai" a adus un uşor grad de simpatie, prin vârsta de 90 ani şi reacţia preşedintelui, restul parametrilor fiind practic aceeaşi ca înainte de jubileu, după care, ca o recţie naturală, au urmat subiectele "Paul de România" şi "Charles de România", nu ştiu dacă vor mai urma şi altele, cei interesaţi probabil vor măsura, cântări şi vor observa că am revenit la situaţia anterioară sau chiar s-a pierdut ceva din acest joc cu "la monarhie înainte ..." :)

    @Arogantu’ - Vă dau dreptate, nu că acest "discurs istoric" ar fi fost ceva deosebit, nu cred că a cântărit prea mult în acea presupusă creştere de simpatie, poate fi considerat şi o acceptare a abdicării, iar ridicarea în slăvi nu prea aduce beneficii, dar cu trei presupuşi pretendenţi la tron, cu "Scrisoare către unchiul meu, fostul Rege Mihai", subiectul "Charles de România" adus în zona "băşcălie", gata situaţia a fost adusă cel puţin la parametrii iniţiali. Dacă acţiunile au fost premeditate într-un laborator ocult sau sunt recţii naturale ale opozanţilor puţin mai are importanţă, efecte au fost deja produse :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?