Pagini

1 nov. 2011

Charles and Camilla de România funny photo

Charles and Camilla de România funny photo
Charles and Camilla de România funny photo
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

Jurnalistul Mihai Hurezeanu, de la Realitatea TV Cluj şi Ziua de Cluj, autorul articolului "Charles de România", privind posibilul scenariu de reinstaurare a monarhiei în România pe filiaţie britanică, a lansat o dezbatere în spaţiul public românesc pe această temă, articolul fiind preluat de mai multe site-uri de ştiri şi televiziuni.

Bancuri: Un călător ajunge la hanul "Gheorghe şi Balaurul". Bate la uşă, aceasta se întredeschide şi o femeie îl întreabă:
- Ce vrei?
- Aş dori să înoptez la han şi dacă aţi avea şi o farfurie cu mâncare...
- Nu avem! Şi i se trânteşte uşa în nas. Bate din nou la uşă. Uşa se întredeschide şi aceeaşi femeie îl întreabă:
- Ce vrei?
- N-aş putea să vorbesc şi cu Gheorghe ?

2 comentarii:

  1. Superb. N-ar putea să vină fără Camilla? Poate o pierde pe drum...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Mda, Mihai Hurezeanu a oferit a treia variantă de reinstaurare a monarhiei în România prin "Charles de România". Subiectul a fost şi în Pilula lu’ Lisandru Deaconescu-n dâmboveţa şi cearls în transilveinia dar eu am exersat acest funny photo retouch după emisiunea de aseară a lui Robert Turcescu când un număr de invitaţi se bălăceau în subiectul ajuns în zona "băşcălie", după piatra aruncată de Mihai Hurezeanu.
    Prinţul Charles are numai cuvinte frumoase despre România, a investit şi promovează România cum nu au reuşit să o facă alţii care au tocat grămezi de bani, nu cred că merita o asemenea răsplată prin amplificarea şi mediatizarea excesivă a unei astfel de idei chiar dacă a fost lansată pe la Cluj.

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?