Pagini

14 oct. 2011

Funny photo Traian Băsescu Radu Duda - Unii visează alţii au coşmaruri

Funny photo Traian Basescu Radu Duda
Funny photo Traian Băsescu şi Radu Duda - Unii visează alţii au coşmaruri
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

Traian Băsescu: "Tot continuăm să considerăm că abdicarea Regelui a fost un mare act patriotic. Nu. A fost un act de trădare a interesului naţional al României. Din partea Regelui. Acesta este punctul meu de vedere. (...) Trebuie să recunoaştem că noi încă nu ne aşezăm corect valorile, de exemplu, pentru noi toţi şi pentru istorie Antonescu rămâne responsabil de holocaustul împotriva evreilor şi ţiganilor, ducerea lor în Transnistria, nu ştiu ce... Nimeni nu spune că statul român avea un şef de stat atunci, ăsta era doar prim-ministru. Unora le dăm averile, iar pe alţii îi considerăm criminali de război, şeful de stat şi primul ministru doar pentru că unul a fost slugă la ruşi şi a lăsat ţara prin abdicare îl iertăm de toate păcatele?"

Bancuri: Iancală cizmarul era un ateu declarat dintotdeauna şi nu pierdea nici o ocazie s-o declare în public. Într-o bună zi, la vârsta de 80 de ani, el intră într-o sinagogă de Yom Kippur şi începe să se roage cu fervoare.
- Am auzit că nu crezi în Dumnezeu, de ce te rogi aşa? exclamă rabinul surprins.
- Oi fi eu ateu, dar sunt şi un om practic. Ce se întâmplă la vârsta mea, dacă totuşi am greşit?

5 comentarii:

  1. Eu încă mai sper ca oamenii ăştia de prin Casa Regală (alţii decât Duda) să-şi dea seama de poziţiile în care se află-n prezent...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vrabia Mihai Vitezul şi nebunul balamuc! Cam aşa s-ar putea spune. Un final de săptămână cât mai bun, Acuvio!

    RăspundețiȘtergere
  3. @baricada - Nu se vor trezi, moţăie pe muzica “nostalgicilor” monarhişti. Pe această muzică cum să nu crezi că genele tale descind din zei, că regulile tale trebuiesc respectate de restul, de cei cu gene apropiate viermilor, privilegiile înhăţate ţi se cuvin :)

    @Cristian Lisandru - ”Vrabia Mihai Vitezul şi nebunul balamuc!”. Este un titlu pentru Pilula lu’ Lisandru :)
    Dacă peste noapte “vrabia” este transformată în “prinţ”, şi ca orice vrabie în 4 ani avansează de la gradul de vrabie locotenent major în rezervă la cel de vrabie colonel activ, cum să nu visezi şi să nu anunţi candidatura ca vrăbioi pentru tronul de la Cotroceni, doar în Cabinet ai pe fundal tabloul potrivit, cu “Mălai Viteazul” :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dăm un tron pentru Vrăbioi, cum s-ar spune. Iar Mălai Viteazul va oferi giumbuşlucuri şi unirea tuturor interlopilor sub un singur sceptru. Vijelie le va cânta.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cristian Lisandru - Până să “dăm un tron pentru Vrăbioi”, un detaliu extras din ”Vrabia Mălai Viteazul şi nebunul balamuc!” sub forma unui funny photo postcard numa’ bun de păstrat în rama oglinzii de către nostalgici şi fani. Pentru “nebunul balamuc” şi el şi eu încă mai avem ceva timp la dispoziţie :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?