Pagini

17 oct. 2011

Funny photo Gabriel Liiceanu - Obrazul subţire ... cu Traian Băsescu

Funny photo Gabriel Liiceanu
Funny photo Gabriel Liiceanu - Obrazul subţire ... cu Traian Băsescu
Pictures Collection: Political portraits funny photos retouch

Crin Antonescu: "Domnul Liiceanu, care a scris texte impresionante în 1990, le ştim pe dinafară mulţi dintre noi, nu are curaj, e laş - i-o spun clar acum - ca şi Pleşu, n-au curaj să protesteze la mitocăniile cele mai odioase pe care şeful statului le face la adresa istoriei. Nu au curaj, tac mâlc pentru că e uşor să-l înjuri pe Ponta, e chiar obligatoriu să-l înjuri pe Antonescu, dar e mai greu să-l înjuri pe stăpânul pe care ţi l-ai cautat de pe timpul lui Ceauşescu şi l-ai găsit abia acum"

Bancuri: Un arab se stabileşte într-un sat din România. Într-o dimineaţă, vede că unul din vecinii români plângea de mama focului. Arabul, ca un bun vecin, îl întreabă:
- De tze blângi, măi ?
- Mi-a murit capraaaaa ...
- Lază, măi. Uite dau eu la tine bani, iei aldă gapra.
Zis şi făcut. A doua zi însă plângea românul şi mai tare.
- Aguma de tze mai blângi ?
- Păi, dacă nu-mi murea mie capra, acum nu aveam două capre?

9 comentarii:

  1. Excelent, Acuvio, o spun fără nicio rezervă. Excelent. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristian Lisandru - Mulţumesc, te bucură o vorbă bună, meritată sau nu, în “blogosfera” asta ciudată.

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi eu o percep a fi din ce în ce mai ciudată, mai plictisită de ea însăşi. Înainte nu era aşa, trebuie să recunoaştem. Intuiesc că foarte multe bloguri îşi vor înceta activitatea în lunile care urmează... Sper să mă înşel.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună seara,

    Vă ofer o leapșă foarte simpatică: Lecții de viață. Presupune scrierea unui post despre cele mai importante lucruri pe care le-ați învățat până acum. Aș fi onorată dacă ați prelua-o și sunt sigură că îi veți atașa un funny foto retouch și un banc ...de-o să ne tăvălim de râs! :)

    Seară plăcută

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne, îmi amintesc ce revoluţie producea în mintea mea de adolescent prestaţia publicistică a lui Liiceanu de la începutul deceniului 9... Cântam la chitară Cântecele Golanilor, strigam "Jos Iliescu" şi recitam pasaje întregi din "Apelul către lichele" al intelectualului Gabriel... Mai târziu am realizat că lichelismul are de multe ori o traiectorie de bumerang, şi se poate întoarce chiar şi împotriva celui care a semnat tratate pe temă... De curând, citind volumul "Prin perdea" al Aurorei Liiceanu, mi-am întregit imaginea "mentorului" meu de tinereţe... Aia e, de pe talpa opincii lui Băse... Off, cât timp am pierdut înecat în vana cu admiraţie...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Cristian Lisandru - Nu ştiu câte bloguri vor înceta activitatea în următoarele luni, eu sigur o voi face. Am auzit că sunt şi bloggeri care au părăsit “producţia” pentru facebook :)

    @Andi Bob - Am văzut deja invitaţia dumneavoastră, dar din păcate nu pot spune că am învăţat ceva de la viaţă diferit faţă de alţii. Poate de la moarte. După ea, am constatat că îmi duceam aceeaşi viaţă şi îmi spuneam la termenele potrivite: astăzi aş fi fost îngropat, acum ar fi fost ridicarea panaghiei, acum parastasul de trei luni, etc.

    @baricada - Gândţi-vă, un om de talia domnului Gabriel Liiceanu ajunge să fie satirizat gosolan de un nimeni ca mine, iar admiratorii săi să ignore elegant acest lucru sau să constate cu tristeţe că merită :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Acuvio, o rugăminte şi apoi o întrebare:
    Rugămintea - spune-mi "tu", nu "dumneavoastră", până la urmă suntem camarazi pe acelaşi front al caricaturii digitale...
    Întrebarea - de ce vrei să-ţi încetezi activitatea?

    RăspundețiȘtergere
  8. @baricada - Pentru mine, la un moment dat nu va mai rămâne timp şi pentru blog. Plus dispariţia motivaţiei, subiectelor, ideilor, inspiraţiei. Are dreptate Cristian Lisandru, eu am revenit de curând după o inactivitate de jumătate de an şi am constatat că blogurile pe care le vizitam înainte au fost şterse sau au devenit inactive. Pentru “politic”, posibil furia neputinţei din jurul alegerilor prezidenţiale 2009 să fi adus pe mulţi în această zonă (cum am ajuns şi eu), un vârf de bloguri noi, oferta fiind uşoară şi comodă, ai senzaţia că faci revoluţie în halat şi papuci, nu dârdii de frig în Piaţa Universităţii despre care abia aţi pomenit. Între timp, furia trece, agresivitatea se toceşte... blogurile devin inactive. Deştepţi băieţii care au inventat blogul :)

    RăspundețiȘtergere
  9. E o perspectivă corectă, cu a cărei existenţă sunt de acord... Mi-ar părea rău, totuşi, să te retragi, deşi înţeleg mecanismul, vara, anual, mă văd pus în aceeaşi situaţie, aceea de a nu mai avea vreme...

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?