Pagini

18 sept. 2011

Reţeta Roşia Montană Funny photo Traian Băsescu

Funny photo Traian Băsescu Rosia Montana
Reţeta Roşia Montană - Funny photo Traian Băsescu
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

Traian Băsescu: (29 august 2011) „Susţin proiectul încă de când am auzit de el. Trebuie luată o decizie cât mai repede, sunt pentru demararea investiţiei de la Roşia Montană

Bancuri: În cabina conductorului unui metrou din Bucureşti intră un tip cu un pistol în mână şi comandă:
- La Beirut!
După ce-şi revine din şoc, conductorul încearcă să-i explice:
- Domnule, ăsta-i metrou, nu avion, merge pe şine. Doar nu credeţi că pot să vă duc la Beirut cu metroul?
Intrusul îi pune pistolul la tâmplă şi comandă din nou:
- La Beirut!
Conductorul, resemnat, anunţă la microfon:
- Atenţie se închid uşile, următoarea staţie Beirut, peronul pe partea dreaptă.
Pe faţa agresorului înfloreşte un zâmbet:
- Vezi mă? Are dreptate Traian Băsescu: voi puteţi, mă, dar nu vreţi!

6 comentarii:

  1. Uite-aşa ne pune şi nouă sare pe răni!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Bateria din funny photo retouch este cu cianură, sper că se observă, eventual click photo, asta este reţeta :)
    Domnul preşedinte Traian Băsescu se implică într-un proiect care scârţie din 1997 şi mai trebuie uns. Aruncă vorbe, precum renegocierea contractului, sau invitaţia adresată specialiştilor, să fie primii care beau apa separată din iazul de la Roşia Montană. Bate şaua să priceapă... “Roşia Montană Gold Corporation”, se apropie alegerile, costuri mari ... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb bancul... dar, dintre toate caricaturile de pe acest blog, cea cu Băsescu și Udrea la Târgoviște rămâne preferata! :) :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @andibob - Mulţumesc, ca de obicei sunteţi foarte prietenoasă, şi eu cred că acel funny photo retouch este şocant deşi este realizat extrem de simplu şi fără multă muncă.
    Comparând cu “Reţeta Roşia Montană”, care este un fâs ca funny photo retouch, bateria cu cianură din mâna domnului Traian Băsescu folosită la ajustarea organoleptică, conform reţetei, cu 5 mg/mc, este realizată din 5 straturi diferite!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cristian Lisandru - Tema Roşia Montană a revenit cu ocazia investirii noului ministru al mediului, dl Attila Korodi. Că se susţine la modul disperat o soluţie, cea mai bună, singura posibilă, de la cel mai înalt nivel, parcă ne-am obişnuit dar se plusează şi strecoară ideea cu “ne va costa enorm în viitorul proces”! Acum să se spună da sau nu la proiectul Roşia Montană :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?