Pagini

30 sept. 2011

Funny photo postcard Traian Băsescu - Traiane nici nu ştii cât de mic începi să fii!

Funny postcard Traian Basescu mic
Funny photo postcard Traian Băsescu - Traiane, nici nu ştii cât de mic începi să fii!
Pictures Collection: Funny photos postcards

Adrian Năstase: "Peste ani, îi transmit un mesaj: Traiane, nici nu ştii cât de mic începi să fii!"

Bancuri: Doamna Ionescu îşi atârna rufele pe frânghie. De ea se apropie o vecină şi-i spune:
- Îmi pare rău că trebuie să ţi-o spun, dar gurile rele susţin că soţul dumitale se ţine după fuste. La vârsta lui! Are aproape şaizeci de ani, nu-i aşa?
- Da, are aproape şaizeci de ani. Ei şi ce dacă aleargă după fuste? Şi câinii aleargă după maşini, şi când ajung câte una, parcă pot să şofeze?

4 comentarii:

  1. E micuţ, săracul, din ce în ce mai mic. Insignifiant la nivelul istoriei. Mai trist este că nu realizează asta şi se crede mare, mare, mare...
    Mare dezamăgire...

    Gânduri bune, Acuvio!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Domnul Traian Băsescu a lansat mesajul “Adriane, nici nu ştii cât de mic începi să fii!” şi s-a adeverit foarte repede. În urmă cu peste un an, Domnul Adrian Năstase a reluat şi a transmis la rândul său mesajul “Traiane, nici nu ştii cât de mic începi să fii!” plus motivaţia
    Nu mi se pare că Domnul Traian Băsescu ar fi început să fie mic la un an de la acest mesaj decât în funny photo retouch sau visele optimiste ale politicienilor din opoziţie. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca stie, dar nu vrea s-o spuna :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Bogdan - Mda, ştie că a scăzut cota sa de popularitate, că a pierdut din media, critica este pentru unele televiziuni rutină, însă totul în ţara asta se face după dorinţa sa la acest moment, nu se pot împotrivi nici partidele, nici sindicatele nici populaţia. Nu prea este un preşedinte mic, simţim asta zi de zi :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?