Pagini

26 feb. 2011

Funny photo Vasile Blaga Control în vămi

Funny photo Vasile Blaga Control vami
Funny photo Vasile Blaga - Control în vămi
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

Traian Băsescu: „Dacă rămânem în termeni şahisti, mă tem că “regina” se află printre liderii sindicali, dar probarea acestui lucru depinde foarte mult de cei care sunt arestaţi, dacă vor recunoaşte" ... "Când spun acest lucru mă refer la numirile în funcţii, fiindcă la fel cum se ştia despre vameşi şi poliţişti de frontieră că îşi încasau foloase proprii din trecerea frontierei, la fel se spune despre şefii de vamă sau cei numiţi în funcţii că ar trebui să aibă nişte contribuţii. Sper ca ancheta să ne ducă la astfel de numiri. Eu fac însă o deosebire clară între a da bani să fii numit şi a primi din ce încasează vameşii în fiecare zi. În cele şase luni de supraveghere nu s-a descoperit un transfer de bani spre oameni politici, dar ancheta ne poate rezerva surprize”

Bancuri: La un Congres internaţional al vameşilor, pe timpul coffee break socializau trei vameşi, unul ungur, unul bulgar şi unul român. La un moment dat, vameşul bulgar întreabă:
- Vouă cât timp vă trebuie să vă luaţi BMW? Mie îmi ia cam două luni!
- Mie, cam şase luni. - răspunde vameşul ungur.
- Mie îmi trebuie un an, chiar doi. - răspunde vameşul român.
- Aşa de mult? - se miră ceilalţi doi.
- Păi , BMW e o uzină mare!

Bancuri: Un pescar capturează peştişorul de aur care îi propune în schimbul eliberării sale să-i îndeplinească cele trei dorinţe de poveste.
- Vreau o maşină de lux.
- Gata!
- Vreau o vilă cu etaj.
- Gata!
- Vreau să fiu şef de vamă.
- Hei, vezi prea te întinzi!

7 comentarii:

  1. Ştia Blaga de toate mutările de pe tabla de şah, să fi vrut să facă un mat, nu avea dezlegare

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasa, Base, ca stim noi si cine e regina si cine e nebunul ce se crede rege!

    RăspundețiȘtergere
  3. @basescul - Mda, Domnul Vasile Blaga este curat ca apa de sâncă. S-au îmbrâncit partidele pentru Ministerul de Interne, să asigure corectitudinea alegerilor prezidenţiale în 2009, să nu se ofere cumva cadouri electorale prin sate, etc, minister bun, unde se poate servi în tihnă “o mică gustare”.
    Eşti ministru de interne, greu al partidului şi nu ai auzit, nu ai văzut, nu ai tăinuit, nu te-ai întrebat de ce se dau asemenea sume pentru o funcţie de şef de vamă şi cum se recuperează ele, de ce parlamentarii merg la înscăunarea lor.
    Nu ne rămâne decât să-l apreciem, să-l votăm, să-l dorim în funcţii politice sau administrative :)

    @Andrei Pop - “În cele şase luni de supraveghere nu s-a descoperit un transfer de bani spre oameni politici, dar ancheta ne poate rezerva surprize”. În traducere: şah!
    Despre cealaltă “regina” a început să-i pice fisa un pic mai greu, vedeţi ultimul incident creat de Doamna Corina Drăgotescu cu aluzia "... ştiu, femeile disciplinate vă plac" :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai si la Constanta cu "BigBrother", binenteles, si cu elicopterele...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Virtualkid - După cum sună declaraţia, va urma şi portul Constanţa, iar la finalul afacerii cu lichidarea corupţiei din vămi vom afla că Domnul Vasile Blaga a fost "ministru sub acoperire" iar PDL "partid sub acoperire" :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Acuma si tu, Acuvio... doar nu voiai sa-si dea domnul ministrul demisia de onoare!:)) Asa cum ar fi normal in cazul asta:))

    Pe mine ma uimeste intotdeauna fantezia alora cu functii care fura de sting in România. Cum naiba le-a dat prin cap sa foloseasca tabla de sah pe post de retea...?...
    câta imaginatie zace-n români, si ce prost e canalizata!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Karla - Pionii vor fi sacrificaţi, ghinionul lor că au făcut parte la momentul nepotrivit dintr-un joc început cu foarte mulţi ani în urmă, iar piesele grele vor fi ţinute o perioadă în "şah".
    Greii scapă întotdeauna, ne-am obişnuit cu asta, trist ar fi ca după acest spectacol, vama noastră să se reântoarcă la aceleaşi obiceiuri, jocul să reânceapă cu aceleaşi reguli :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?