Pagini

3 feb. 2011

Funny photo Traian Băsescu şi Statutul cadrelor militare active în rezervă şi retragere

Funny photo Traian Basescu Statutul cadrelor militare
Funny photo Traian Băsescu şi Statutul cadrelor militare active în rezervă şi retragere
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

Traian Băsescu. Toreadorul “El Presidente” a înfuriat şi răpus după îngenunchiere diverse categorii sociale. Acum îşi dovedeşte măiestria faţă de cadrele militare active, în rezervă şi retragere.

Bancuri: La instrucţie, sergentul care e miop de felul lui, ordonă:
- Drepţi! Asta e valabil şi pentru tine, tu ăla cu boneta roşie, din spate!
- Domnule sergent, permiteţi să raportez: ăla e un Hidrant!
- Nu mă interesează! Aici trebuie să execute comanda şi cei cu facultate!

14 comentarii:

  1. ha ha ha:))
    Am râs de m-am prapadit:))
    Si de montaj, si de banc:))

    si mi-a intrat si rimelul in ochi...))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Karla - Există această realitate, toreadorul “El Presidente” a umilit şi răpus taur după taur. Pe sticlă declarându-se dornici de luptă politică nu am văzut decât nişte bieţi viţei, cu ochii după ugerul cu sondaje, în timp ce deplâng umilinţa celor masacraţi în arenă. În această ultimă confruntare, taurul speră să se rupă porţile şi să năvălească în ajutor ceilalţi tauri în arenă. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imaginea exprima precis ridicolul in care e presedintele si, prin urmare, tara, cum bancul exprima stiinta si logica cu care e condusa.
    Post de nota 10.

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate ca era mai sexi daca avea suvita care l-a facut celebru, ca doar asta este o ipostaza de artist, nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Andrei Pop – Mda, o încercare de a reaminti amuzant o realitate, Domnul preşedinte Traian Băsescu a întărâtat, a înfuriat, a învrăjbit, a umilit diverse categorii sociale. Acum este rândul militarilor activi şi pensionari.
    Profesorii lucrează numai patru ore şi scot rebuturi, Medicii incompetenţi nu au inimă dar şi-au făcut şase buzunare la halat, Poliţiştii indisciplinaţi, beţivi şi corupţi aruncă cu insemnele statului, Funcţionarii obezi poftesc la stimulente, Militarii fricoşi nu conduc un TAB, etc
    PS: Ca răspuns la commentul dumneavoastră din postul anterior am inserat o istorioară amuzantă, nu apăruse ştirea despre audierile la DNA a 60 de poliţişti şi vameşi din vama Siret despre luare de mită şi trafic de ţigări :)

    @Virtualkid - Îi stătea mai bine să fie preşedintele României :)

    @Basescul – Constant, noi cei care ne mai întâlnim pe aici am fost de partea taurului. Până acum taurii au fost învinşi unul câte unul. Nu or fi fost tauri, coridele or fi fost trucate, cine mai ştie... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua,ultimele postari m-au facut sa rad in hohote iar de bacuri nu mai spun,dar dupa ce trec primele minute de amuzament din pacate revine gustul amar si tristetea ca traiesc intr-o tara plina de nedreptati ,de minciuna,de umilinta ,de frica zilei de maine si poate cel mai grav ca in minte nu mai revine nici macar gandul ,,luminitei,,nu speranta ca o s-o vad licarind.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim (Elena) – Nu vă mai gândiţi la luminiţă... Gândul este tot la Raza? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. mama, si aveam o gluma in mine asa de misto despre base si chiar vroiam sa v-o scriu, dar am uitat. asta, poate mi-amintesc mai tarziu

    RăspundețiȘtergere
  9. Luminita despre care spuneam ma ajuta sa sper si sa am incredere,raza doar ridica temperatura si face vanzare la zanocin.

    RăspundețiȘtergere
  10. @bogdan b - Program non-stop. Până atunci, un banc în tema postării:
    - Chelner, ţi-am cerut ca de fiecare dată să-mi serveşti la masă fuduliile taurului învins la coridă! Acestea sunt fudulii de taur?
    - Domnule, trebuie să ştiţi că nu întotdeauna învinge toreadorul...


    @Anonim (Elena) - Încredere, toate se vor rezolva, un pic de xanax primăvara este de real folos mai ales în perioadele cu temperatura scăzută :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ii sta bine si ca toreador presedintelui jucator! Da bine pe sticla :)

    RăspundețiȘtergere
  12. @Virtualkid - :) Domnului Traian Băsescu îi stătea mai bine să fie preşedintele României :)

    @Organizare evenimente – Sondajele arată că numărul fanilor “El Presidente” este în scădere, nu spun dacă efectul este datorat “meritului tehnic” sau “impresiei artistice” :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?