Pagini

12 feb. 2011

Funny photo Alina Mungiu Pippidi

Funny photo Alina Mungiu Pipidi
Funny photo Alina Mungiu Pippidi
Pictures Collection: Political portraits funny photos retouch

Bancuri: Presedintele George Bush îl întreabă pe şeful FBI:
- Cum naiba de ştiu evreii tot ce avem de gând să facem?
- Domnule Presedinte, evreii au o expresie, "Vus tutuh?" adică "ce se-ntâmplă?". Când se întâlnesc şi-o adresează unul altuia şi aşa află totul!
George Bush hotărăşte să verifice personal dacă chiar aşa stau lucrurile. Se deghizează în evreu habotnic, cu pălarie, perciuni şi se merge în Brooklyn. Vede un evreu bătrân cu tichiuţa pe cap şi îl întreabă în şoaptă:
- Vus tutuh?
Bătrânul, tot în şoaptă, îi răspunde:
- Umblă George Bush prin Brooklyn!

11 comentarii:

  1. Da! Felicitari! Si asta este o "gimihofa" deontologilor de pretutindeni, o "marianmunteanu" fara ochi vineti si cu sutien, portjartier si menopauza demna de o cauza inalta.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Virtualkid – Doamna Alina Mungiu Pippidi ne-a livrat multe gogoşi cu certificat de calitate.
    Cred că este un personaj eligibil pentru "entarté" termen de care am aflat de la @Karla, faptul că "entartage", amuzantele bătăi cu frişcă din perioada filmului mut au astăzi frecvent şi un mesaj pentru cel vizat şi pentru spectatori:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Super...
    Nu mai sunt la curent cu gogosile servite de Domana Pipiddi:) Intreb numai: le da gratis, la pret redus ori scump ca naiba?:)

    Fain montaj, Acuvio, iar bancul e traznet:) Nu stiu de unde le culegi, dar esti inepuizabil:))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Karla – Doamna Alina Mungiu Pippidi a obţinut acest Funny photo retouch la categoria Portraits funny photo pentru “întreaga carieră” :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Aha, inteleg...:)
    Sincer, are o fatza de gogosereasa in poza pe care ai ales-o, ceva de speriat...:))

    RăspundețiȘtergere
  6. fratilor, zilele trecute am fost in pula, pentru a doua oară. sunt atat de fascinat de pula, incat m-as muta acolo, în croatia, doar ca limba e nasoala şi prea grea ca s-o mai invat eu, la circa aproape 24 de ani. insa, am observat acolo e chestie interesanta: acolo nu toate pipit(d)ele care apar la TV sunt intelectuale şi vocea natiunii. şi inca una super tare: nu exista termnul basescu, ponta si voiculescu. de udrea cica au auzit că ar fi o bucata blonda, care o arde prin politica

    RăspundețiȘtergere
  7. @Karla - Nu prea ai ce selecta, nu sunt imagini cu Doamna Alina Mungiu Pippidi, am recompus personajul din două imagini diferite :)

    @bogdan b - Apropo de vizită, am văzut că şi pe propriul blog eşti un pic supărat :)

    RăspundețiȘtergere
  8. da, dar nu are nimic de a face cu vacanta mea, care mi-am oferit-o pana ziua mea ca un cadou personal. supararea are alte chestii: un esec. la roma, uno italiano dice: que non ucide, fortifica

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu gogosi suntem serviti de guvern in frunte cu seful basescu, asa ca madam pippidi... oricum ii sta foarte bine dupa tejghea :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @bogdan b - Nu-mi stă în putere decât să îţi urez ca lucrurile să se schimbe în bine.

    @basescul - Din nefericire pentru pofticioşii de gogoşi, după ce l-a sprijinit intens pe Domnul Traian Băsescu, în urmă cu doi ani Doamna Alina Mungiu Pipidi a lăsat-o mai moale, retrăgându-şi zgomotos candidatura de europarlamentar PDL de pe o listă pe care nu era :)
    Păcat că personalităţi puternice, valoroase, recunoscute, în loc să continue să susţină idei, ajung să susţină, gireze, înşelătorul om, indiferent cum se numeşte acela.

    RăspundețiȘtergere
  11. :))
    asta-i tare, tare de tot!
    :))))

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?