Pagini

9 nov. 2010

Realitatea Tv Sorin Ovidiu Vîntu şi Traian Băsescu Funny photo retouch

Sorin Ovidiu Vintu funny photo
Realitatea Tv Sorin Ovidiu Vîntu şi Traian Băsescu - Funny photo retouch
Pictures Collection: Political portraits funny photos retouch

Bancuri: Itzic, într-o cafenea, citea un ziar arăbesc. Intră un prieten care observând ziarul, se supară şi-i spune:
- Itzic, ţi-ai pierdut minţile? De ce citeşti un ziar arăbesc?
- Citeam ziarele evreieşti şi... ce să vezi? Evrei persecutaţi, Israelul ameninţat, evrei asimilaţi, evrei trăind în sărăcie... Aşa încât am trecut la citirea ziarelor arăbeşti. Şi ce-am gasit? Evreii deţin toate băncile, evreii controleaza mass-media, evreii sunt bogaţi şi puternici, evreii conduc lumea. Ştirile sunt mult mai bune!

15 comentarii:

 1. Foarte tare!
  Ti-au iesit de minune expresiile de pe chipuri...
  Basescu care chicoteste satisfacut si Vantu care-si pierde saliva.... mortal!:))

  Si bancul e foarte tare, pacat ca nu exista si ziare analoge pentru români:) Ce-am mai iesi din pesimism!:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut ! Sintem de aceeasi parte a baricadei. Am crezut ca ai observat ca art. a fost preluat.
  In privinta lui Che Guevara , eu sint fana lui din anii 1959-1960 si am scris despre el articole care au impresionat(asa au fost comentariile). Daca vrei le reiau.
  Te imbratisez,
  Odorica

  RăspundețiȘtergere
 3. @Karla – Nu iese fum fără foc, o fi meşterit ceva şi Domnul Traian Băsescu la Realitatea Tv :)
  Media pe la noi a ajuns aproape de situaţia din banc, depide ce ziar sau site citeşti, ce canal Tv urmăreşti :)

  RăspundețiȘtergere
 4. @Odorica Ion – Asta am observat dar mi-am exprimat nedumerirea de ce ultimile postări sunt identice pe cele două bloguri ale dumneavoastră. Acum m-aţi lămurit.
  Victor Ponta Che Guevara o postare mai veche unde nu prea pricep de ce simpatia Domnului Victor Ponta faţă de Che Guevara, afirmată în diverse ocazii, vrea să fie o caracteristică dacă nu a PSD-ului cel puţin a TSD-ului.

  RăspundețiȘtergere
 5. Salut ! Ma bucur ca ai inteles si acum iau linkul tau si il pun pe blogurile mele, cele mai vechi http://singurafelina.blogspot.com/ si http://odorica.blogspot.com/.
  Mai am si alte bloguri ca http://dariaion.blogspot.com/ http://teodorapetrescu.blogspot.com/ si altele in total 10 si cu cele de pe weblog, din aceleasi motive.
  Te pup,
  Odorica

  RăspundețiȘtergere
 6. @Anonim – Brad? inside or outside? :)

  RăspundețiȘtergere
 7. cred ca este una dintre cele mai inspirate postari. felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 8. @Virtualkid – Mulţumesc, personal nu o consider aşa. Dar mocirla acestui subiect merita o postare :)
  De fapt şi postarea viitoare, din 12 Noiembrie, cu Doamna Elena Udrea, am găsit-o în aceeaşi mocirlă.

  RăspundețiȘtergere
 9. O, ce vremuri... Ce iubire băsesciano-vântoasă, cum puneau ei ţara la cale înainte de a se lua la înjurători şi de a se lipi cu scuipinol... Fotomontajul (îmi cer scuze dacă greşesc cumva, nu mă pricep) este excelent...

  RăspundețiȘtergere
 10. Cel care taie panglici se numeşte panglicar? :D
  Până acum se schimbau dosurile, în timp ce limbile rămâneau aceleaşi. Acum situaţia s-a inversat. Cât de subit s-au schimbat vremurile...

  RăspundețiȘtergere
 11. @Cristian Lisandru – Nu are importanţă cum îl numiţi dacă v-a amuzat o clipă este suficient.
  Nu înţelegeam de ce a ieşit aşa fotografia Domnului Sorin Ovidiu Vîntu, dar am găsit o posibilă explicaţie: “funcţia creează organul”.
  La momentul retragerii banilor din FNI şi pasarea afacerii Doamnei Ioana Maria Vlas, Domnul Sorin Ovidiu Vîntu nu dispunea de o maşină automată de numarat bancnote!

  RăspundețiȘtergere
 12. @e-killer – Dar “panglicarul” se pare că a meşterit ceva la Realitatea Tv, de care are amintiri urâte, faţă de patronul postului dar şi faţă de ziaristul Răzvan Dumitrescu care s-a implicat în lansarea clipului “Traian Băsescu loveşte un copil” pentru care ulterior, ziaristul a şi fost presat să plece, mutându-se la “casierie”. Noroc cu vânzarea lui Robert Turcescu la faza cu jurământul pe biblie…
  Domnul Sorin Ovidiu Vîntu a preluat postul respectiv, declarând în prima sa apariţie tv, un interviu după declararea noului acţionariat, că nu se va amesteca în politica editorială a postului, îl interesează doar profitul, ca afacere şi că s-a săturat să fie ponegrit fără să poată răspunde.
  Întra-devăr, s-a ţinut de cuvânt! Afacerea a dus-o sub protecţia “insolvenţei” iar de amestecat în politica postului… Despre partea cu ponegritul… acum are o reputaţie şi imagine de invidiat :)
  Media noastră, ziariştii noştri!

  RăspundețiȘtergere
 13. asta cu nea "sa trecem peste" e bestiala, simbolizeaza exact cee e vantul ... un om in limba dupa bani si putere. si cand te gandesti ca el a fost unul dintre copiii supradotati ai tarii, dar care a devenit infractor pt ca nu s-a putut adapta in societatea noastra

  RăspundețiȘtergere
 14. @amour de jour – Mda…“funcţia creează organul” :)

  RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?