Pagini

6 nov. 2010

Halloween cu Elena Udrea Funny photo retouch

Funny photo Elena Udrea Halloween
Halloween cu Elena Udrea - Funny photo retouch
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2010

Elena Udrea: "Am discutat cu reprezentanţii Facebook şi am decis, şi la recomandarea specialiştilor spanioli care au creat brandul turistic al ţării noastre, să promovăm România pe Facebook, cea mai importantă platformă socială de media din lume, în condiţiile în care canalele new media au devenit din ce în ce mai accesate faţă de media tradiţională. Nu am discutat cu Facebook amănunte privind bugetele de comunicare. Suntem în faza stabilirii de obiective şi a elaborarii unui plan de acţiune pentru atingerea acestor obiective"

Bancuri: Revista Reader’s Digest a organizat în 2009 concursul internaţional “Cel mai bun banc din lume” desfăşurat în 31 ţări. Premiul 1000$. Câştigator a fost desemnat suedezul Jörgen Jönssen fiind votat de 3.328 dintre cei 16.301 cititori.
La o partidă de vânătoare, un bărbat elegant din Stockholm împuşcă o raţă. Pasărea cade însă în ograda unui fermier, care susţine că vânatul îi aparţine.
- E pasărea mea, insistă orăşeanul.
Fermierul sugerează să fie tranşată disputa în stil vechi, cu un “şut neaoş”.
- Eu îţi trag un şut cât pot de tare în boaşe, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urlă mai puţin ia pasărea. Bărbatul e de acord. Fermierul îi trage un şut straşnic în părţile sensibile.
Când îşi revine, oraşeanul şopteşte cu greu:
- Bine. Acum e rândul meu.
- Lasă, zice ţăranul. Poţi să păstrezi raţa.

Anecdote: Profesorul antisemit A.C. Cuza, călătorind spre Iaşi, găseşte un loc liber în compartimentul în care se află şi rabinul din Buhuşi. Nu-i face prea mare plăcere, dar se aşează lângă rabin. Ca să-l zgândăre pe rabin îi propune un joc:
- Uite ovreiule, lumea spune că eşti un înţelept, hai să ne punem câte o întrebare, cine nu ştie răspunsul, plăteşte câte o mie de lei.
- Vai de mine, se vaită rabinul, dumneavoastră sunteţi aşa un mare profesor, o să-mi luaţi toţi banii.
Ca să-l prindă în joc, A.C. Cuza îi spune:
- Dacă nu ştii să răspunzi la întrebarea mea, plăteşti o mie, iar dacă eu nu ştiu răspunsul plătesc o sută de mii.
Rabinul mai refuză o dată, dar în final acceptă şi jocul întrebărilor începe:
- Spune-mi, ovreiule, la ce dată a fost lupta de la Călugăreni?
- Nu ştiu, spune rabinul, poftim o mie de lei.
- Hai e rândul tău, îl îndeamnă A.C. Cuza.
Rabinul se gândeşte o clipă şi întreabă:
- Ce este galben pe spate, verde pe burtă, mănâncă raci, fluieră şi zboară noaptea?
A.C. Cuza asudă, iese pe culoarul trenului, răsfoieşte Enciclopedia şi abătut, îi numără rabinului suta de mii.
- Acum spune-mi ce este galben pe spate, verde pe burtă, mănâncă raci, fluieră şi zboară noaptea?
- Nu ştiu, poftim mia!

17 comentarii:

  1. Revista Reader’s Digest a organizat în 2009 concursul internaţional “Cel mai bun banc din lume” desfăşurat în 31 ţări. Premiul 1000$. Câştigator a fost desemnat suedezul Jörgen Jönssen fiind votat de 3.328 dintre cei 16.301 cititori.
    Textele au fost jurizate în funcţie de: umor 50%, originalitate 20%, stil 15%, interes universal 15%.
    Andy Simmons, coordonatorul secţiunii de umor de la ediţia americană a revistei Reader’s Digest: “Cel mai bun banc din lume a avut un succes atât de mare, la nivel global, datorită subiectului abordat: omul simplu care reuşeşte să îi dea o lecţie ticălosului arogant”
    Nu ştiu ce a resetat sau de unde s-a inspirat câştigătorul, aceeaşi temă o găsim sub diverse forme în glume, bancuri, snoave, anecdote, eu am adăugat o veche anecdotă de la noi pentru a compara “evoluţia gusturilor” în materie de humor în “globalizare” :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca orice femeie, primul lucru pe care-l remarc la Elena Udrea e ca e prost machiata:)) Suficient pentru a parea o sperietoare:)...

    Bancul românesc mi se pare mai bun decat cel suedez:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-as propune o afacere daca nu mi-ar fi rusine sa fur banii romanilor. Tu te pricepi la imagini iar eu stiu sa fac siteuri. Am putea promova Romania pe bani grei, probabil mai multi decat ar castiga intr-un an din turism. Daca Udrea e dspusa sa plateasca un lucru gratis, nu vad de ce nu ne-ar da noua niste bani. I-as face si complimente pentru masca :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Karla – Doamna Elena Udrea, renumită şi urmărită pentru vestimentaţie, a simţit nevoia ca ministru al turismului să îmbrace şi ţinute populare româneşti, aceste imagini fiind amuzante prin ele însele.
    Nu ştiu cum vede promovarea pe Facebook, am fost târât să-mi deschid şi eu un cont dar nu îl folosesc şi nu prea ştiu ce se petrece pe acolo, dar din experienţa promovărilor anterioare cei care prezintă “România pitorească” sunt de obicei mai mulţi, mai amuzanţi, mai atractivi şi cu un pas înainte decât varianta scorţoasă oficială şi bine plătită! Sunt şanse ca această promovare să fie un Halloween :)
    Pentru comparaţie şi ideea de evoluţie a gustului în globalizare am adăugat anecdota noastră (anedota nu a fost în concurs).

    RăspundețiȘtergere
  5. @Andrei Pop – Eu sunt un amator, nu ştiu cum ai putea să te baţi cu profesioniştii când este vorba de ceva plătit :) Sunt dispus să încerc, aştept propunerea pe e-mail. :)
    Mă pui pe gânduri ...şi eu mai aveam o postare cu Doamna Elena Udrea pentru 12 Noiembrie...
    Cred că mai demult Doamna Elena Udrea a vizitat acest site, ea sau cineva din echipă, aşa mi-a lăsat impresia din comentariile de la Poveşti marinăreşti, Flavius şi Oana par aceeaşi persoană, continuă aceeaşi idee dar nu este un comentariu agresiv la o imagine care pe drept sare un pic calul :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest Halloween cred ca a demonstrat ca multi oameni au o admiratie anume pentru politicienii nostri de top.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Matei – O fi şi lipsa de informare dar în nici un an de Halloween eu nu am auzit de atâtea “măşti politice”. Le merităm din plin la câţi bani am dat pentru ele! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa care criteriu esti amator cand Elena Udrea e ministru, Boc Prim Ministru si Basescu presedinte? Am lucra pentru stat, ne raportam cu ei nu cu cei din privat. Ar fi exact lucrul imptriva caruia pledez deja de multa vreme.
    PS: Am vazut azi niste site-uri de la niste agentii imobiliare. Profesionistii sunt niste amatori incepatori. Nu cred ca ar trebuii sa dedic realizarii unui site de genul, timpul pe care il dai tu detaliilor din retusuri. Ma refer la realizare materiala nu planificare, studii si tot tacamul. Nu ca sa ma laud dar sunt chiar penibile.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Andrei Pop – Eu de o viaţă lucrez pentru Domnul Stat şi nu mi-ar fi ruşine dacă mi-ar mai da un ban, măcar cei 25% pe care mi i-au luat “profesioniştii”, să nu mai spun despre datoriile mai vechi! :)
    Aştept vremuri mai bune: Doamna Elena Udrea = Preşedintele României, Domnul Traian Băsescu = prim-ministru, Domnul Emil Boc – preşedinte al Senatului! E bine aşa?
    PS: Sunt şi la categoria “amator” la editare foto-video, am văzut cum spui tu produse ale profesioniştilor din laboratoare foto şi la un moment dat mă gândem, deşi sunt multe sit-uri photo automate, că pot oferi ca serviciu pe internet “wedding photo” şi “greeting cards”, din moment ce se oferă comerţ electronic de ce nu ar funcţiona şi aşa ceva electronic.
    Partea proastă, ar fi că se pierde distracţia, aş numi-o “muncă” şi îmi piere cheful! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu e Nuţi Udrea. E o admiratoare avidă de publicitate. Aştept să o văd oficiind şi un ritual voodoo. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. @e-killer – O fi totuşi o mască de Halloween. Pentru promovarea turismului orice este posibil, să o vedem şi oficiind un ritual woodooo cum spui, eu mi-am păpat drepturile la postarea “woodoo doolls”.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Virtualkid – Felicitări pentru reuşita proiectului care a permis anunţul „Maxim Belciug şi Alexandru Sturzu vin pentru a cânta în beneficiul copiilor aflaţi într-o cumpană a vieţii lor”.
    Bostanii nu mă deranjează nici vizual nici plăcinta care se poate face :)

    RăspundețiȘtergere
  13. genial montajul de la "Povesti marinaresti":)
    Si cred ca intuitia ta a fost buna, Acuvio...

    RăspundețiȘtergere
  14. @Karla – Scuze, nu am văzut la vreme commentul, nu mai funcţionează momentan “Recent Comments”, de două zile apare doar “An error occured fetching the feed data”, sper să-şi revină.
    Mulţumesc, este un funny photo retouch făcut destul de îngrijit, unul din puţinele unde am modificat faţa personajelor, trebuia sugerată “uimirea” marinarului prin modificarea ochilor, jeturile din urechi ca la desene animate erau mai puţin vizibile :)
    Mulţumesc încă o dată.

    RăspundețiȘtergere
  15. acuvio:
    multumesc pentru aprecieri!
    poate reusim sa ajungem si la Braila, asta pentru ca am devenit mai ambitiosi si vrem sa transformam evenimentul in turneu national (bazat pe ajutorul bloggarilor).

    RăspundețiȘtergere
  16. @Virtualkid – Nu ai cum să nu apreciezi atâta pasiune, tenacitate, speranţă.
    Încă o dată felicitări, le meritaţi din plin, pentru urnirea proiectului dumneavoastră de suflet, ca binomul virtual al blogului, “copil şi muzică” să ajungă în realitate, să nu se mai stingă din memoria scurtă şi volatilă la apăsarea shut down.
    Baftă în continuare!
    La decuplarea bloggerilor din “Matrix”... poate fericita experienţă anterioară, exemplul intervenţiei concrete punctuale @Andi Bob…

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?