Pagini

24 sept. 2010

Jocuri de copii Funny photo Traian Băsescu

Funny photo Traian Basescu Jocuri copii
Jocuri de copii - Funny photo Traian Băsescu
Pictures Collection: Chestionare funny photos retouch

Traian Băsescu: “Nu încercaţi să vă umiliţi preşedintele care vă reprezintă oriunde, în baza minciunilor unora care trebuie să răspundă în faţa legii. Fie că e vorba de furat de bani, de furat accize, de furat terenuri sau tot ce au putut să fure"

Chestionar: O singură întrebare. Nu răspundeţi în grabă sau la nimereală. Gândiţi-vă înainte de a răspunde. Răspundeţi cinstit! Este o situaţie imaginară, în care trebuie să luaţi o hotărâre importantă!
Sunteţi fotoreporter, acum într-o barcă sigură, cu motor puternic, pe un râu liniştit, după ce a trecut o viitură nemaiîntâlnită şi fotografiaţi dezastrul produs. Căutaţi să surprindeţi imaginile cele mai impresionante, oameni disperaţi, case năruite, poduri avariate, autoturisme şi bunuri distruse.
Deodată, de pe podul lângă care tocmai vă aflaţi se prăbuşeşte în râu o maşină. Un bărbat luptă disperat să iasă din ea înainte de a fi înghiţită de ape. Brusc îl recunoaşteţi, este preşedintele Traian Băsescu şi realizaţi că este într-o situaţie limită.
Este în puterea dumneavoastră să îl salvaţi sau să faceţi “fotografiile carierei”, cu ultimile momente, dramatice, din viaţa preşedintelui.
Întrebare: Fotografiile le faceţi color sau alb-negru?

9 comentarii:

  1. Declaratia lui Basescu suna cam asa: "Să nu iei în deșert Numele Domnului, Dumnezeului tău; căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deșert Numele Lui."
    Poza asi face-o color. Am computer pentru efecte :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Andrei Pop – Se vede că nu lucrezi la “Monitorul Oficial”!
    “Nu încercaţi să vă umiliţi preşedintele care vă reprezintă oriunde, în baza minciunilor unora care trebuie să răspundă în faţa legii. Fie că e vorba de furat de bani, de furat accize, de furat terenuri sau tot ce au putut să fure"
    A fost odată o casă în Mihăileanu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Alb-negru sau sepia, pentru a da mai mult dramatism situaţiei.
    N-am reuşit să completez literele lipsă. Îl voi întreba mâine pe Ciuliţă, poate el îşi va da seama. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Costea - Sepia... Suportul ar fi oval şi ceramic? :)
    @societate – mai comentăm şi noi să ne treacă, apa plată este sănătoasă. :)
    @phidas - Se vede că avem ceva de împărţit! Şi poliţiştii aveau ieri o vorbă cu el, “Melc, melc codobelc, Scoate coarne boiereşti”, că doar începuse primul. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. trebuia sa-i dai titlul: (asa) servesc patria!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Virtualkid - :) Până una alta face pe alţii să servească (aşa) patria!
    Photo retouch-ul aşa s-a nimerit, fotografia este originalul, neretuşată, netrucată, în jurul ei fiind joaca unui copil. Ulterior am mai realizat alt photo retouch dar fiind în aceeaşi idee nu mai merge postat.

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?