Pagini

14 apr. 2010

Traian Băsescu şi Dosarul Hayssam Funny photo retouch

Funny photo Traian Basescu Dosarul Hayssam
Traian Băsescu şi Dosarul Hayssam - Funny photo retouch
Pictures Collection: Interviu foto Traian Băsescu funny photos retouch

Traian Băsescu: "Când am fost informat că suspect de organizarea răpirii este Omar Hayssam am cerut toată documentaţia despre Omar Hayssam, s-ar putea să megem la desecretizarea acestei documentaţii pentru că n-o să mai suport mult intoxicarea de la Realitatea TV şi de la Antene."

Question: A opta întrebare. Domnule preşedinte Traian Băsescu, cine este “Profesorul”? Dosarul răpirii jurnaliştilor în Irak şi Dosarul fugii lui Omar Hayssam au fost secretizate pentru 50 ani. Există o altă cale pentru aflarea adevărului?
Answer: Ha-Ha-Ha! „În cazul Omar Hayssam există o mare realitate pentru care îmi dau cuvântul de onoare: trei jurnalişti români au fost răpiţi, întâi într-un scenariu, care pe urmă a devenit serios. Acesta a fost organizat de Omar Hayssam, care şi-a oferit serviciile să se ducă să îi aducă... El a scăpat de sub control jocul pe care l-a făcut, şi în momentul în care l-a scăpat de sub control autorităţile au decis arestarea lui....”

Bancuri: Science Fiction. Un tip firav stătea într-un bar cu o bere în faţă. Apare Traian Băsescu, îi dă două palme, îi ia berea şi o dă pe gât. Tipul firav începe să plângă, să se tăvălească pe jos.
- Ce ai, mă? Plângi pentru o bere, aşa bărbat eşti tu?
- Cum să nu plâng? De dimineaţă m-a părăsit nevasta, mi-a golit contul din bancă şi mi-a luat tot din casă. După-amiază îmi pierd slujba, încerc să mă arunc în faţa trenului, dar o ia pe altă linie, încerc să mă spânzur şi se rupe funia, încerc să mă împuşc şi se blochează pistolul. Cu ultimii bani, îmi cumpăr o bere, torn otravă în ea şi vii tu şi o bei...

2 comentarii:

  1. Roxana I – Mulţumesc. După anunţul din dimineaţa de 19 iulie al Administraţiei Prezidenţiale privind predarea misterioasă Poliţiei Române a domnul Omar Hayssam, pentru a-şi ispăşi pedeapsa cu închisoarea de 20 de ani pentru acte de terorism, după 5 ani de activităţi complexe şi urmărire tenace ale instituţiilor de siguranţă naţională ale statului român, subliniind faptul că detalii suplimentare nu pot fi făcute publice … readuce acest funny photo retouch şi întrbările din 2010 … în actualitate. Există o altă cale pentru aflarea adevărului în dosarul Omar Hayssam după radiografia cazului celor trei jurnalişti români răpiţi în Irak? :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?