Pagini

31 iul. 2013

Juvete Omar Hayssam cere rejudecarea tuturor dosarelor

Juvete Omar Hayssam - Rejudecarea dosarelor

Cine are juvetele Omar Hayssam?

Omar Hayssam a fost adus la Tribunalul Bucureşti pentru judecarea propunerii de arestare preventivă făcută de procurorii DIICOT în dosarul în care este acuzat de înşelăciune şi delapidare.

În sala de judecată, el a arătat că este încă traumatizat în urma acţiunii de aducere a sa în România şi că mai vrea timp pentru angajarea unui avocat şi pentru pregătirea apărării.

Omar Hayssam a declarat, în faţa magistratului, că a cerut justiţiei române şi autorităţilor internaţionale redeschiderea dosarelor : “Să se rejudece, ca să pot aduce probe, să arăt toate adevărurile, să se ştie tot.”

Procurorul prezent la şedinţă a arătat că cererea de acordare a unui termen este admisibilă, iar în acest context instanţa a admis-o, cu amendamentul de a acorda un termen foarte scurt, respectiv de doar două zile, când Omar Hayssam va fi adus din nou la tribunal, pentru judecarea propunerii de arestare.

2 comentarii:

  1. Zilele astea esti foarte .... activ!
    Tine-o tot asa!

    Ar fi interesant de aflat cu cine s-a intalnit O.H. in primele 4-5 zile ... de la "aducerea" lui in tara!

    RăspundețiȘtergere
  2. baselandia – Da, ar fi interesant cu cine s-a întâlnit, pe ce filieră negociază, multe ar fi interesant de aflat. Dl. Omar Hayssam a ajuns la Tribunalul Bucureşti şi pentru că este încă traumatizat, nu a spus nimic despre modul cum a fost adus în România, a cerut timp şi menţine suspansul prin cerearea de rejudecare a tuturor dosarelor sale, cu probe şi adevăruri nou-nouţe.
    Fiecare tabără, încearcă să mimeze siguranţa şi controlul situaţiei şi o indică pe cealaltă tabără că ar avea de ce se teme dar se pare că ambele tabere au ceva de ascuns, ceva de pierdut. Nu ştim la cine este Juvete Omar Hayssam, nu ştim cu cine şi-a negociat viitorul său şi al familiei, dacă va fi folosit înainte de 2014 sau dacă va fi folosit vreodată, dacă este mai util coabitării, şantajul, controlul, părţii adverse prin păstrarea suspansului, cine merge la bluf şi cine face chinta royală şi ia potul :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?