Pagini

15 nov. 2012

Scamatorii cu aţă albă la Cotroceni funny image Traian Băsescu

Traian Băsescu Scamator funny image
Scamatorii cu aţă albă la Cotroceni - Funny image Traian Băsescu
Funny photos collection: Funny quotes images

Traian Băsescu : “Eu iau în calcul varianta interesului naţional. Voi desemna un premier care să servească interesul naţional. Povestea pe care o vehiculează orice politician, că e mai micuţ, că e mai mărişor, că e foarte mare, că e foarte mic, că îl suspendăm pe Băsescu, vă rog să mă credeţi că nu mă impresionează. Nu sunt un om căruia să îi fie frică de ceva. În orice caz, nu de politicieni.”

Bancuri: Un iluzionist lucra pe un vas de croazieră. În fiecare saptămână avea un spectacol, de fiecare dată spectatorii fiind alţii, făcea mereu aceleaşi scamatorii. Singura problemă era papagalul căpitanului, care încetul cu încetul a înţeles care sunt trucurile şi s-a apucat să dezvăluie secretul în mijlocul fiecărei reprezentaţii:
- Aaaa… nu e aceeaşi pălărie!
- Aaaa… florile sunt ascunse sub masă!
- Aaaa… are ascunse cărţi în mânecă!
Iluzionistul se enerva de fiecare data, spectacolul era stricat dar n-avea ce face. La un moment dat, vasul se scufundă iar iluzionistul şi papagalul supravieţuiesc naufragiului plutind pe o scândură. Timp de câteva zile au plutit fară să scoată vreun cuvânt. Până la urmă, papagalul zice:
- OK, mă dau bătut. Unde e vaporul ?

2 comentarii:

  1. Păi la astea se pricepe cel mai bine. Şi mai are o pasiune. Aruncă o piatră în mocirla politicii şi mulţi sar imediat să o scoată...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Mai face şi el o scamatorie cu aţă albă, mai aruncă o piatră-pâine albă pentru televiziuni, altfel ar rămâne la înaintare în această anostă campanie electorală numai domnii Lăzăroiu şi Boureanu. Oricum, de ceva îi este frică, ne vorbeşte cam des de dragul său fotoliu de la Cotroceni şi ne încredinţează că este TraiaNică fără frică :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?