Pagini

8 aug. 2012

Augustin Zegrean funny photo – Ştiri despre Referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu

Funny photo Augustin Zegrean Traian Băsescu Referendum
Augustin Zegrean funny photo – Ştiri despre Referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu
Funny photos collection: Ştiri funny photos 2012

Joi 2 august 2012 - Curtea Constituţională a anunţat oficial că a amânat până în 12 septembrie 2012 decizia privind referendumul pentru demiterea preşedintelui României - Traian Băsescu, menţionând că a primit date contradictorii privind listele electorale permanente.

Vineri 3 august 2012 - Curtea Constituţională a anunţat că s-a decis preschimbarea termenului stabilit pentru examinarea respectării procedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului, din 12 septembrie în 31 august, în vederea asigurării soluţionării cu celeritate a cauzei.

Luni 6 august 2012 - Curtea Constituţională a trimis o precizare către Guvern, prin care arată că, dintr-o eroare, un paragraf esenţial care specifică ce înseamnă listele electorale permanente nu a fost introdus în decizia luată vineri şi solicită ca Monitorul Oficial să publice acest paragraf omis, pentru a deveni oficial, ca parte a deciziei luate vineri.

Bancuri: Un reporter se documenta pentru a scrie un articol despre un politician. Vizitând satul natal al acestuia o bâtrânică se oferă să-l conducă la casa unde a copilărit politicianul. Pe drum, reporterul constată:
– Aveţi multe curbe în satul dumneavoastră …
– Ooo! Şi multe au plecat la capitală maică – adaugă bătrânica

4 comentarii:

  1. Ca la noi la nimenea, cum se spune... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Da, ca la noi la nimeni! Şi multe au plecat la capitală, nu numai în politică, balta are peşte! Acum români suntem, ce să facă săracu’ un judecător CC numit în funcţie de preşedinte? Se pierde bruma de încredere rămasă în Curtea Constituţională. Poate mai bine era să avem o "Curtea Morală" :)
    Cineva ignoră sondajele, media, strada, referendum, văzduhul, pentru a-şi păstra funcţia şi ne umple timpul cu legalitate, praguri, liste, lovituri de stat. La acest moment nu văd diferenţa faţă de Nicolae Ceauşescu şi el îşi menţinea funcţia prin sistemul construit şi legi.
    Băiete, două mici, da` să fie reci! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ADRIAN - Interesantă şi amuzantă sugestie având în vedere ce ar putea fi extirpat chiar printr-o greşeală-ameţeală :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?