Pagini

29 apr. 2012

Traian Băsescu l-a desemnat pe Victor Ponta prim ministru funny photo

Funny photo Traian Băsescu Victor Ponta Răzvan Ungureanu Emil Boc
Traian Băsescu l-a desemnat pe Victor Ponta prim ministru – funny photo
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Moţiunea de cenzură a USL a trecut în Parlament. Potrivit procesului verbal, din totalul de 460 de parlamentari au fost prezenţi 259, fiind exprimate 248 de voturi, 4 fiind anulate. Dintre cele 244 voturi valabil exprimate, 235 au fost "pentru" şi 9 "împotrivă". Pentru adoptarea moţiunii şi demiterea Guvernului Mihai Răzvan Ungureanu erau necesare 231 voturi. După consultări cu partidele parlamentare, preşedintele Traian Băsescu a anunţat, că a semnat decretul prin care îi încredinţează liderului PSD Victor Ponta misiunea de a forma viitorul Cabinet.

Traian Băsescu: "Astăzi am avut consultări în vederea desemnării unui nou prim-ministru. Minorităţile au spus că vor rămâne consecvente abordării pe care au avut-o dintotdeauna: vor susţine orice premier desemnat. UNPR nu a avut o propunere, mesajul e de stabilitate. UDMR nu a avut o opţiune, PDL nu a avut opţiune. PSD-ul este singurul partid care a avut opţiune, susţinută de PNL şi PC. Există un singur nume pronunţat în cadrul consultărilor: Victor Ponta. L-am invitat la Cotroceni, am semnat decretul şi îi încredinţez misiunea de a forma noul cabinet"

Bancuri: Într-o noapte, soţia auzind zgomot în casă, îşi zgâlţie speriată soţul:
- Scoală, n-auzi? Sunt hoţi în casă!
- Taci din gură, femeie! I-am auzit. Mie îmi crapă obrazul de ruşine că n-au ce găsi şi tu ţipi în gura mare!

8 comentarii:

  1. Excelent! Si aia cu imaculatele a fost beton!

    RăspundețiȘtergere
  2. @baricada - Preşedintele Traian Băsescu a efectuat rapid “recunoaşterea din grup” şi a indicat primul ministru în persoana domnului Victor Ponta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. In sfarsit e si Boc mai inalt ! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce fericit trebuie să fie Bocul. O fotografie de grup care va face istorie. Iar Traian Băsescu, evident, ne tratează cu spatele... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hehehe... Vin vremuri interesante...

    RăspundețiȘtergere
  6. @ADRIAN – În ultima perioadă l-am tot auzit plângându-se pe dl Emil Boc, cred că erau “durerile de creştere” :)

    Are preşedintele o socoteală, PDL este în derută şi scădere, acum ceva timp s-a lansat ideea că i s-ar fi oferit funcţia lui Victor Ponta şi nu ar fi fost o glumă, acum l-a desemnat pe Victor Ponta prim ministru care promite de toate, parcă ne-am întors în 2009, nu se făcea nimic se aştepta cu gura căscată împumuturile pentru salarii şi pensii. Interesant ar fi să vedem că PDL votează în corpore să fie siguri că trece acest guvern :)

    @Cristian Lisandru – Preşedintele Traian Băsescu, ne transmite că de astă dată a indicat corect primul ministru în persoana domnului Victor Ponta după proba “recunoaşterea din grup” :)

    @Matilda – Se anunţă o perioadă interesantă, ar merita urmărită mai atent dar mai avem şi noi viaţa noastră :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper să nu ai dreptate cu scenariul ăsta ! Cel puţin să se stopeze pe moment jaful, că aştia vindeau ţara până in alegeri !

    RăspundețiȘtergere
  8. @Corvin – Socoteala lor dacă vor la guvernare sau anticipate, până în toamnă vom vedea sondajele şi rezultatele, acest moment sigur va avea influenţe. PSD s-a mai lăcomit odată şi a ratat funcţia de preşedinte în 2009 (au intrat la guvernare cu PDL, Mircea Geoană se înghesuia pe lângă Traian Băsescu dar s-au retras înainte alegeri când erau semnalele crizei economice, apoi s-au aliat în turul doi cu PNL să-l susţină pe Mircea Geoană dar în calicia lor nu au oferit liberalilor funcţia de prim ministru)
    Despre jaf ce să spun, din 1990 încoace ceilalţi au fost ireproşabili pe la guvernare, uităm că alianţa DA a avut ca principală temă lupta anticorupţie :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?