Pagini

11 iun. 2015

Ioan Rus a demisionat din funcţia de ministru funny photo

Ioan Rus Demisia ministru funny photo

Ioan Rus: "România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrazi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia, copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasa jumatate.”

Victor Ponta: "Regret situaţia generată de declaraţiile domnului Ioan Rus! Acesta şi-a asumat răspunderea şi mi-a prezentat demisia din funcţia de ministru! Am acceptat demisia şi săptămâna viitoare vom discuta despre înlocuitorul la acest portofoliu!"

2 comentarii:

  1. O exprimare extrem de nefericita si un personaj extrem de antipatic si odios pentru comportamentul politic. Insa pe fond cred ca avea dreptate, in contextul interviului el voia sa spuna ca oamenii de care avem nevoie si pe care i-am putea plati cu jumatate din sumele incasate afara (daca ar fi politicile potrivite de investitii in infrastructura) fac sacrificii prea mari pentru banii pe care-i fac afara, cu consecinte sociale grele in viitorul apropiat. Aia cu copiii au semnalat-o mai multi, nu e primul care sustine ca din cauza privarii de grija parintilor copii capata devieri de comportament sau depresii - au si fost sinucideri prezentate in media in fond. Dar el mitocan arogant fiind, a spus-o la fileul "presei" care atat asteapta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Întru totul de acord, o formulare considerată neinspirată pentru a atrage atenţia asupra subiectului. Totul a mers suspect de rapid, personal am aflat despre “valul de critici” după demisia sa din funcţie şi am căutat ulterior evoluţia. Atenţie, “diaspora veghează ” :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?