Pagini

21 dec. 2012

Preşedintele României funny image - Traian Băsescu

Preşedintele României funny image
Preşedintele României funny image - Traian Băsescu
Funny photos collection: Funny dreams images

Traian Băsescu : "Nu ştiu dacă vă imaginaţi ce simte un preşedinte când i se cere să desemneze un premier ce a contribuit la suspendarea sa. Simte dispreţ. Un om crede că preşedintele este o maşinărie, ca să numească în funcţia de prim-ministru pe unul care l-a suspendat. Nu vrei să înghiţi porci, o broscuţă mai merge, un porc e greu de inghiţit"

Bancuri: Un bătrân solicită o consultaţie medicală:
– Domnule doctor, mă simt foarte rău, mă dor toate cele, cred că sunt pe moarte!
Medicul îl consultă, completează un formular şi îi spune:
– Uite aici un bilet de trimitere pentru băi de nămol la Lacul Sărat.
– O să mă vindece doar băile de nămol?
– Nu, dar trebuie să te obişnuieşti cu pământul!

6 comentarii:

 1. Azi îl vedem şi nu e, cum s-ar spune... Sau apelăm la varianta populară uite-al naiba, nu mai moare, că tot mai dă din picioare?
  În altă ordine de idei, presupun că urmăreşte şi Traian Băsescu toate discuţiile astea prelungite între liderii USL şi probabil că este destul de mulţumit fiindcă lucrurile,iată, nu sunt încă aşezate pe un făgaş normal. Şi numără zilele, rugându-se ca Victor Ponta să nu alcătuiască guvernul.

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine ca nu i se vede microfonul ! :))

  RăspundețiȘtergere
 3. @Cristian Lisandru – Mulţi nu sunt de acord (încă) cu această viziune simplistă, dar asta pare situaţia Preşedintelui României, cel ce ne reprezintă demn, intern şi extern :)

  PS. Am auzit zvonistica, chinurile facerii pentru cămila cu trei cocoaşe (se pare că i-au mai crescut şi altele între timp), fiecare trage pe turta lui, vor cădea la pace, tot mai bine este la guvernare decât în opoziţie :)

  @Adrian – Un preşedinte se expune decent indiferent de situaţie :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Imaginea este morbidă, dar optimistă ! :))

  RăspundețiȘtergere
 5. Din partea mea şi a Geaninei, toate gândurile bune pentru tine şi pentru familie, Crăciun Fericit şi Sărbători Fericite alături de cei dragi! Să ne recitim cu bine în 2013, Acuvio!

  RăspundețiȘtergere
 6. @Matilda – Din păcate, încheiem anul cu un astfel de preşedinte, un mort la Cotroceni, atât pe plan intern cât şi extern. Dar îi plătim salariul şi toate mofturile :)

  @Cristian Lisandru – Cristian, Geanina, toate urările de bine! Sărbători Fericite!

  RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?