Pagini

2 sept. 2012

Traian Băsescu după nuntă funny image (Nunta Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu)

Funny image Traian Băsescu după nuntă
Traian Băsescu după nuntă funny image (Nunta Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu)
Funny photos collection: Funny dreams images

Traian Băsescu a fost huiduit, sâmbătă 1 Septembrie, în faţa Primăriei Sectorului 2, în momentul în care a sosit împreună cu soţia şi cu fiica sa cea mică, Elena Băsescu (Eba), pentru căsătoria civilă a acesteia cu Bogdan Ionescu (Sida). Protestatarii au scandat: "Demisia". Răspunsul lui Traian Băsescu a fost: "După nuntă!".

Bancuri: Chirurgul iese din blocul operator şi se adresează unui tânăr:
- Am făcut tot ce am putut. Din păcate, socrul dumneavoastră nu mai are de trăit decât câteva ore…
- Nu-i nimic domnule doctor, voi răbda!

2 comentarii:

  1. @Cristian Lisandru – Funny dreams image cu Traian Băsescu, mulţumit, într-o stare euforică după nuntă, purtând tricoul cu “Poporul a decis, Băsescu e Demis!”
    Protestele la acest eveniment au împărţit inclusiv tabăra “anti-Băsescu” în două: unii aclamându-le alţii dezavuându-le. Şi eu cred că se putea folosi o soluţie “jumi-juma” de cei care doreau să protesteze. Am spus, nu a fost nunta Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Eba cu Sida, nu a fost o nuntă în cadrul restrâns al familiei, a fost nunta lui Traian Băsescu, o nuntă de partid, cu mulţi invitaţi, datornici, scutelnici, clienţi. Nu trebuiau să fie prezenţi la cununia civilă şi la cea religioasă şi mai ales să protesteze, punctează pentru Traian Băsescu de fapt, însă la petrecerea de la Palatul Snagov cred că puteau face o plimbare prin jur, că tot este în trend, în linişte, fără “tulburarea liniştii şi ordinii publice”, purtând tricouri (asta-i moda acum) “aici sunt banii dumneavoastră!” :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?