Pagini

2 apr. 2012

Elena Băsescu Warrior Princess funny pictures

Funny photo Elena Băsescu Warrior Princess
Elena Băsescu Warrior Princess funny pictures
Funny photos collection: Celebrities funny pictures

Elena Băsescu: “Prin toată activitatea mea la Bruxelles şi Strasbourg, promovez interesele ţării mele şi ale cetăţenilor români. Ca stat cu drepturi depline în cadrul Uniunii Europene, România îşi poate face vocea auzită. Şi are prieteni gata să o susţină.
Cel mai important lucru este însă ca noi, românii, să ne cunoaştem drepturile şi să avem încredere în forţa argumentelor noastre.”

Bancuri: Doi tipi, proaspăt deveniţi tătici, sărbătoreau într-un bar. Unul se laudă:
- Fica mea, îmi seamănă leit!
- Nu-i nicio nenorocire, important este să fie sănătoasă!

3 comentarii:

 1. Privirea spune totul despre lupta ei şi despre capacitatea de a o duce la îndeplinire! Hai la succesuri, EBA!

  RăspundețiȘtergere
 2. Numai machiajul este de ea. Vreau sa iau aceasta postare dar, nu am reusit sa pun link viu. Nu poti sa pui dedesupt cum pune "Corvin" ?
  O seara frumoasa, Odorica

  RăspundețiȘtergere
 3. @Cristian Lisandru – Exersând la pagina de calendar a lunii aprilie cu Elena Băsescu Warrior Princess au rezultat două variante, un fel de bâlbâială, asta e! Poate folosi imaginile în campania pentru un nou mandat :)

  @Odorica – M-am uitat la Corvin, nu ştiu ce folosiţi la preluare, “publicat de” sau “Linkuri de întoarcere către această postare. Creaţi un link”
  Dacă nu puteţi formata un link către sursă direct în postarea dumneavoastră încercaţi să daţi un click pe “Creaţi un link” de sub “Linkuri de întoarcere către această postare” poate merge aşa.
  Oricum cu link sau fără link vă mulţumesc pentru popularizare.

  RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?