Pagini

7 mar. 2012

Funny photo Cristian Tudor Popescu solicită introducerea pedepsei cu moartea

Funny photo Cristian Tudor Popescu Pedeapsa cu moartea
Funny photo Cristian Tudor Popescu solicită introducerea pedepsei cu moartea
Funny photos collection: Ştiri funny photos 2012

Cristian Tudor Popescu: “Solicit – a câta oară? –  un lucru în calitate de cetăţean. Aş vrea să văd testată în România o statistică dintre cele care ţi se aruncă în faţă când ceri suprimarea unor inşi ca trăgătorul de la Coafor: cum că introducerea pedepsei cu moartea nu reduce numărul agresiunilor ucigaşe. Să văd câţiva inşi din ăştia, fani Moarte, aşa, nereduşi cum or fi, făcuţi sită la zid.”

Bancuri: Soţul vine acasă seara târziu, cu o zi mai devreme după o călătorie de afaceri şi deschide încet uşa de la dormitor unde se aştepta ca soţia să doarmă. În pat, de sub patură, vede ieşind patru picioare! Furios, apucă bâta de baseball şi începe să lovească cu sete patura în locul unde presupunea că sunt capetele celor doi. După ce termină, se duce în bucătărie după ceva de băut. Când intră în bucătarie, îşi vede soţia citind o revistă care-i şi spune:
- Bună dragă! Nu te-am auzit când ai intrat. Să ştii că părinţii tăi au venit în vizită la noi, sunt obosiţi după atâta drum şi i-am lăsat să stea în dormitorul nostru.

4 comentarii:

  1. Am dat mai departe această imagine, fiindcă merită... Felicitări, Acuvio!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Mulţumesc. Nu ştiu cât de convins este domnul Cristian Tudor Popescu în ceea ce solicită, ziariştii abia aşteaptă să toace astfel de tragedii, acum visează procesele cu posibilă condamnare la moarte.
    Am spus şi în Pilula lu’ Lisandru Ia pistolu’, neamule! personal, chiar investit cu această putere, nu aş putea condamna pe cineva la moarte, aş pierde un punct de reper, nu ar mai fi nicio diferenţă între mine şi el, diferită ar fi motivaţia pentru care să iei viaţa unei persoane iar motivaţii şi legi se tot meşteresc.
    În plus dacă mă mai gândesc şi la ultimul proces urmat de o condamnare la moarte şi la faptul cum a evoluat şi este apreciată justiţia în România … :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    acuvio, te salut!
    :))
    Este LA SUPERLATIV imaginea.
    Felcitari!
    :))
    De cate ori ma uit la ea, nu ma pot abtine din ras.
    Ar fi trebuit sa adauge nenea CTPul si cerinta de a fi omorati in piata publica, ca odinioara, si-atunci nu s-ar mai sinchisi portocalezii sa ne arunce paine, ne-am satura cu sange...
    :(
    Foarte tare imaginea!
    Multam fain.
    O seara plina de inspiratie.

    RăspundețiȘtergere
  4. @andreiraduM – Bună seara şi mulţumesc. Dacă în viitor ziariştii nu vor mai avea căutare, domnul Cristian Tudor Popescu sigur va găsi o altă meserie potrivită :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?