Pagini

11 feb. 2012

Funny jokes Victor Ponta Crin Antonescu Traian Băsescu funny pictures

Funny photo Victor Ponta Crin Antonescu Traian Basescu Jokes
Funny jokes - Victor Ponta, Crin Antonescu, Traian Băsescu funny pictures
Funny photos collection: Ştiri funny photos 2012

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu a mărturisit că a vrut neapărat să îl felicite pe senatorul PSD Ilie Sârbu pentru discursul susţinut în Parlament la învestirea Guvernului, de către ginerele său Victor Ponta preşedintele PSD prin care a lăsat să se înţeleagă că opoziţia, Uniunea Social Liberală,  ar putea colabora politic cu viitorul premier Mihai Răzvan Ungureanu.
Theodor Paleologu: "Felicitări pentru ginerică! Dacă mai ai vreo fiică nemăritată, să-mi spui, că sunt holtei!"

Bancuri: Soţul îşi întreabă soţia.
- Spune-mi, este adevarat că ai avut cu mai mulţi bărbaţi înainte să te măriţi cu mine?
- Măi, bărbate! Spune-mi tu: mâncare bună ai?
- Am!
- Haine curate ai?
- Am!
- Aseară ţi-a plăcut?
- Şi încă cum!
- Păi cum crezi tu că se învaţă toate astea, la fără frecvenţă?

7 comentarii:

  1. Excelent, Acuvio, pe bune! Uniunea aceasta împotriva firii s-a consumat, iar mirii încep acum să se zgârie pe ochi. Nu ştiu ce le pune Băselu în beuturi, dar parcă sunt din ce în ce mai ameţiţi foştii iubăreţi...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Mulţumesc, funny photo retouch-ul este o glumă construit pe o ştire, are un sâmbure, din păcate s-ar fi văzut mai bine la o rezoluţie mai mare.
    Personal consider acceptabil discursul domnului Victor Ponta, chiar dacă nu a fost agresiv sau unii au presupus o formă de trădare şi colaborare cu actuala putere, în politică nu poţi spune: voi, adversarii noştri politici şi cei care v-au votat nu existaţi pentru noi şi nu veţi exista. Sesizarea Curţii Constituţionale pentru încălcarea procedurilor şi validarea guvernului Ungureanu este altceva, tot democraţie se numeşte, ar fi ceva absolut nou să aflăm că România este actualmente guvernată ilegal.
    Sunt şanse mult mai mari ca domnul Traian Băsescu să-şi ducă mandatul de preşedinte la capăt decât să fie înlăturat înainte de termen iar presupusa victorie în următoarele alegeri a adversarilor, a USL, va trebui să-i limiteze puterea, i-a plăcut multă vreme să întreţină această idee de preşedinte jucător, singurul care ştie ce trebuie făcut, cel care modernizează şi reformează, altfel tot înapoi am fi dat, dar asta nu înseamnă că nu vor colabora cât de cât şi vom asista la o continuă îmbrânceală.
    Cele două coaliţii preelectorale care au mai fost la noi, după câştigarea alegerilor au avut mari probleme când s-au trezit cu pâinea şi cuţitul în mână şi au trecut la feliere. Radu Vasile pleca cu ficusul în portbagaj după demisia în bloc a miniştrilor săi şi s-a topit PNTCD-ul, Călin Popescu Tăriceanu demitea miniştrii PDL în timp ce Traian Băsescu flutura a pagubă bileţele galbene. Poate USL este mai pregătit să reziste şi după eventualitatea câştigării alegerilor din acest an :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Discursul lui Ponta a fost acceptabil, insa ia cam dat lu Baselu un moment de respiro, opozitia fiind ocupata acum cu urecheala intre lideri si mai putin cu datul cu bita in tov. presedinte.

    RăspundețiȘtergere
  4. @duras – În funny photo retouch toată lumea pare fericită. Guvernul a fost schimbat, iarna a captat atenţia, strada nu a mai avut timp să se organizeze şi să-şi ierarhizeze dorinţele. Vine primăvara, nu cu astenia ci cu agitaţia, în final preşedintele va rămâne în funcţie, iar prin vot, conform sondajelor optimiste, vom transforma ţara într-o imensă grădină de trandafiri roşii susţinută pe aracii PNL :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Marius – Mulţumesc! Funny jokes!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper sa-ti placa titlul pe care l-am pus !
    O zi buna si spor la munca , material exista din plin :))

    http://www.trilulilu.ro/imagini-haioase/cine-pierde-castiga-sau-visul-unei-nopti-de-vara

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?