Pagini

26 nov. 2011

Funny photo Mircea Geoană Laurel and Hardy al doilea om în stat

Funny photo Mircea Geoana Laurel and Hardy
Funny photo Mircea Geoană Laurel and Hardy - al doilea om în stat
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

După ce a pierdut funcţia de preşedinte al Senatului, al doilea om în stat, Mircea Geoană s-a întors la Dăbuleni, colegiul electoral în care a fost ales, ca al doilea om în sat şi a ţinut un lung discurs simpatizanţilor strânşi în faţa casei de cultură.
Mircea Geoană: "În acest moment, cu un an înainte de alegeri, este timpul să dăm şansa unui nou început. Afirm cu toată răspunderea, de aici, de la Dăbuleni, pentru întreaga Românie: avem nevoie de o forţă nouă. Sunt oameni competenţi care trebuie să înceapă să li se facă auzită vocea."

Bancuri: Copilul-Molie face primul zbor afară din dulap. Face o roată prin casă şi se întoarce fericit. Mama-Molie îl întreabă:
-Ei, dragă, cum a fost?
-Excelent, mamă! Toată lumea m-a aplaudat!

5 comentarii:

 1. Poate greşesc. Dar cred că Mircea Geoană ar trebui să înţeleagă că s-a cam terminat cu cariera sa politică. Şi asta nu de acum. Una peste alta, a avut mai multe eşecuri, tot insistă, acum ne vorbeşte de partide noi şi de construcţii politice bazate pe nu ştiu ce fel de ideologii supriză, o altfel de stângă, o altfel de mămăligă.
  Ar trebui să fie mult mai reţinut... Altfel, glumele vor continua, iar ele au un fundament solid.

  RăspundețiȘtergere
 2. @Cristian Lisandru - Dacă greşiţi nu este nicio problemă, suntem doi în aceeaşi situaţie :)
  V-am mai spus că nu am văzut încă un om atât de lipsit de simţul umorului ca Mircea Geoană dar văd că nici măcar penibilul nu-l mai sesizează. Precum Copilul-Molie crede că toată lumea îl aplaudă. Cu toate astea cred că am făcut o alegere bună distribuindu-l în rolul “Laurel”. Îi urez succes. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Se potriveste destul de bine:))
  PS: vrei sa participi la un mic experiment?
  detalii pe blog http://roscata.ro/2011/11/xmas-gift-xchange/

  RăspundețiȘtergere
 4. @roscata - Cu scuze, nu pot participa la acest experiment, pentru cei posibil interesaţi am transformat în link mai uşor de accesat: Xmas gift Xchange

  RăspundețiȘtergere
 5. Mircea e de stanga? Puhahhaaa...Pai atunci Ungureanu şi Partidul Comunist (Nepecerist) ce e?
  Man e reusita tare imaginea:)))

  RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?