Pagini

30 nov. 2011

Elena Udrea şi Aurel Simionescu Funny photo postcard: Brăila - cultură, locuri, tradiţii şi obiceiuri străvechi

Elena Udrea Aurel Simionescu Braila Funny photo postcard
Elena Udrea şi Aurel Simionescu - Funny photo postcard: Brăila - cultură, locuri, tradiţii şi obiceiuri străvechi
Pictures Collection: Funny photos postcards
Foto: Brăila - Faleza Dunării

Între 30 noiembrie şi 4 decembrie 2011, la Brăila se va desfăşura proiectul “Brăila - cultură, locuri, tradiţii şi obiceiuri străvechi”, implementat de Primăria Municipiului Brăila, un proiect de promovare a obiectivelor turistice din Brăila, sursa de finanţare fiind Fondul European de Dezvoltare Regională.
Proiectul are drept scop promovarea bisericilor vechi şi introducerea acestora în circuitul turistic de tip religios, promovarea clădirilor din centrul istoric al oraşului, valorificarea patrimoniului multietnic şi multicultural, a costumelor tradiţionale specifice zonei şi minorităţilor etnice, a tradiţiilor populare şi culinare, a Ariei Naţionale Protejate Balta Mică a Brăilei, precum şi a fluviului Dunărea şi a zonei inundabile Lunca Brăilei, cu scopul de a atrage cât mai mulţi turişti în oraşul Brăila.

Bancuri: Ajuns în Brăila un turist se adresează unui poliţist:
- Nu vă supăraţi, vin din Franţa, unde găsesc pe aici un loc de parcare?
- Păi numai pentru atâta lucru aţi venit tocmai din Franţa?

2 comentarii:

  1. Cu ochii la această întâlnire de-a dreptul romantică era să trec cu privirea peste banc, fără să-l savurez.
    Doamna Udrea - sprinţară, sprinţară, sprinţară. Să nu răcească la ţurloaie.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Relaţiile politicienilor locali nu prea ţin seama de partide în apele tulburi din Brăila. Asta era intenţia dar am găsit apoi ştirea cu proiectul "Brăila - cultură, locuri, tradiţii şi obiceiuri străvechi" şi scopul acestuia de a atrage cât mai mulţi turişti în oraşul Brăila. O fi nimerit orbul Brăila însă cu turiştii este altă poveste, dar fiind vorba de cultură, locuri şi mai ales tradiţii şi obiceiuri străvechi cred că se potriveşte apelor tulburi şi relaţiilor :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?