Pagini

19 iul. 2010

Fly to Romania Funny photo postcard Elena Udrea Brandul turistic al României funny

Fly to Romania - Funny photo postcard Elena Udrea - Brandul turistic al României funny
Pictures Collection: Funny photos postcards

Elena Udrea a anunţat că brandul turistic al Romaniei va fi lansat în data de 29 iulie, când este ziua României în cadrul Expoziţiei Mondiale de la Shanghai, dar în acelaşi timp va fi lansat şi în România.

Elena Udrea: "De suma de 75 milioane euro vom achiziţiona strategia de promovare a brandului şi pachetele media. Ultimul lucru pe care vreau să îl fac este să am un cuvânt decisiv legat de acest brand. Românii şi industria turistică românească vor beneficia de acest brand."

Bancuri: Francezii au făcut nişte săpături arheologice şi au gasit la 50 metri adâncime resturi de fire de cupru. După ce artefactele au fost cercetate cu atenţie de arheologii francezi s-a tras concluzia că stramoşii lor, galii, puseseră la punct o reţea de telefonie subterană.
La această neaşteptată descoperire, nemţii au început şi ei să sape şi pe la 70 metri adâncime au gasit nişte resturi de sticlă şi după teste sofisticate arheologii germani au ajuns la concluzia că strămoşii lor, goţii, puseseră la punct o reţea subterană de fibre optice.
Românii au început şi ei să sape şi până la 100 metri nu au gasit nimic. Astfel arheologii români au ajuns la concluzia că stramoşii lor, dacii, aveau deja wireless...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?