Pagini

15 ian. 2010

Expertiza Traian Băsescu loveşte un copil - video

Expertiza - Traian Băsescu loveşte un copil - video
Cast: Traian Băsescu, Dinu Patriciu, Răzvan Dumitrescu, Robert Turcescu

Comment: O înregistrare de 19 secunde cu pixel albastru şi impact la vot zero! Pentru acest video  am făcut upload pe YouTube la 13 Decembrie 2009

Update: 24 Decembrie 2009 : Preşedintele Traian Băsescu la B1 TV a spus că a resimţit "groazic" difuzarea în media a filmuleţului înregistrat în campania din 2004 şi în care părea că loveşte un copil: "Groaznic, pentru că eu ştiam că l-am împins pe acel copil, dar falsificarea filmului, dat cu pumnul în faţa unui copil care pe urmă şi râdea... A fost o grosolănie, care dacă ar fi lansat-o cu trei zile înainte de ziua alegerilor ar fi fost mortală, pentru că nu aveau timp oamenii care au facut analize… Au fost atâţia voluntari care au spus: este falsificată imaginea. Dacă o faceau cu trei zile înainte, nu aveam ce sa fac"

Bancuri: Un evreu în Manhattan la volan, învartindu-se în jurul buildingului unde urma să semneze contractul vieţii lui, disperat că nu găseşte un loc de parcare ridică ochii spre cer şi spune:
- Doamne, te rog găseşte-mi un loc de pracare şi sâmbătă vin la sinagogă şi donez 100 $.
Trec 2 minute şi tot nu găseşte un loc de parcare. Ridică din nou ochii spre cer şi spune:
- Doamne , te rog din suflet, găseşte-mi un loc de parcare şi sâmbătă vin la sinagogă şi donez 1000 $.
În acelaşi timp o maşină parcată mai în faţă iese de pe locul de parcare, iar omul nostru intră în parcare, ridică ochii spre cer şi spune:
- Doamne, nu mai e nevoie, mersi frumos, s-a rezolvat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?