Pagini

15 oct. 2013

Robert Cazanciuc funny – Numirea procurorilor

Robert Cazanciuc funny – Numirea procurorilor

Robert-Marius Cazanciuc
Ministrul Justiţiei

NUMIREA PROCURORILOR

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a decis, în urma consultărilor avute cu şeful DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi cu procurorii Iuliana Bendeac şi Viorel Cerbu, delegaţi la conducerea Secţiei pentru combaterea corupţiei, retragerea propunerii de numire a acestora şi a înaintat către CSM cererea de aviz pentru numirea altor doi procurori: Gheorghe Popovici şi Dănuţ Volintiru.

8 comentarii:

  1. Dănuţ Volintiru fiind procurorul cu "Trofeul Calităţii". :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Roxana Iordache – Da, am citit satisfacţia pentru schimbarea schimbării pe blogul domnului Adrian Năstase :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :))))) Asa-i trebuie! Daca n-a fost cuminte ...primeste bataita! :D
    Jur că nu am lovit "copilul" nici în plex cu pumnul, nici în față ....

    RăspundețiȘtergere
  4. baselandia – Unchiul Sam şi-a scos din nou cureaua. Dl Robert Cazanciuc a cerut imediat o listă de nume de la conducerea DNA şi a făcut schimbarea schimbării :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dracu' sa-l pieptene pe uncle Sam! Cincizeci de ani l-am asteptat ... si-acu' cand a venit ... isi baga nasu-n oala si ne spune ce-i lipseste fierturii!
      Asa-mi vine sa-i zic vreo cateva pre limba lui natala! :))

      Ștergere
    2. Asta e, suntem de râsu’- plânsu’ conduşi de nevertebrate :)

      Ștergere
  5. Vai de ei, săracii, s-ar putea spune. Dar nici uşi de biserică nu sunt. Totuşi, ca o propunere, ar putea fi inventată Asociaţia pentru Protecţia Procurorilor:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristian Lisandru – Da, o propunere interesantă Asociaţia pentru Protecţia Procurorilor, poate fi afiliată la Cartelul pentru Protecţia Neuronului. Este de tot râsu’ – plânsu’, să dai înapoi de câte ori scoate cureaua unchiul Sam, laşi impresia de moluscă sau că are într-adevăr dreptate şi ar trebui să demisionezi. Habar nu am cine sunt procurorii Iuliana Bendeac şi Viorel Cerbu dar schimbarea lor în aceste condiţii lasă impresia că nu sunt potriviţi posturilor în care au fost propuşi, sunt tufe profesional sau dispuşi să satisfacă solicitările politicului prin dosarele DNA :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?