Pagini

12 aug. 2013

Remus Cernea Vizita în Taiwan Liberty Square

Remus Cernea Vizita în Taiwan Liberty Square

VIZITA ÎN TAIWAN

Deputatul Remus Cernea, actualmente independent după divorţul amiabil cu PSD, împreună cu deputaţii Ovidiu Iane (PDS), Ninel Teia (PSD), Costică Canacheu (PDL) au efectuat o vizită în Taiwan.

În urma reacţiilor critice , din partea Ministerului Afacerilor Externe, Camerei Deputaţilor, Partidului Social Democrat şi Ambasadei Chinei la Bucureşti, au fost făcute mai multe precizări.

A fost o vizită neoficială, fără mandat, de informare, privată, efectuată în timpul vacanţei parlamentare, la invitaţia reprezentantului economic al Taiwanului la Bratislava, plătită de taiwanezi, folosindu-se paşaportul diplomatic, o iniţiativă pentru stabilirea unui dialog care să deschidă calea unor posibile forme de cooperare economică, culturală, ştiinţifică, turistică, de securitate aeriană cu Taiwan.

Remus Cernea: “Cred că am făcut o impresie foarte frumoasă acolo”

4 comentarii:

  1. E închisă Academia ? Erau Băsişti dăi dracu !...Caţavencii-s de-ai noştri !

    RăspundețiȘtergere
  2. Corvin – Este loc în photoshop pentru toată lumea chiar dacă unii aleargă pe un culoar mai îngust, eventual colorat. Mie îmi sunt dragi toţi politicienii, datorită lor mă trezesc dimineaţa cu un zâmbet larg de mulţumire :)

    De ieri, site-ul “Academia Caţavencu” a fost înlocuit de mesajul: “This Account Has Been Suspended”
    Singurul, de la care am primit o posibilă explicaţie a fost Viorel Agheană: “Cel mai probabil cei de la online au dat-o în bara. Sau au plecat toţi în concediu” :)

    RăspundețiȘtergere
  3. După expresie, ne putem imagina şi ce impresie a făcut! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ifim – Mulţi visăm la o “sponsorizare de vacanţă“. Dl Remus Cernea, probabil obişnuit cu sponsorizările, încearcă să ne convingă că a făcut totul pentru “binele naţiunii” :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?