Pagini

28 mar. 2012

Funny news images Traian Băsescu Demisia

Funny photo Traian Băsescu Demisia
Funny news images - Traian Băsescu Demisia
Funny photos collection: Funny dreams images

Traian Băsescu: Preşedinţii nu pot să demisioneze în perioade de criză. Obiectivul major al unui preşedinte este să îţi asumi criza şi să treci ţara, să treci poporul prin criză. Deci, nu iau în considerare o asemenea soluţie decât dacă va fi evident că aceasta este soluţia”

Bancuri: Un şofer este nevoit să oprească maşina din cauza traficului blocat. Cineva îi bate în geam făcându-i semn să deschidă. Cu precauţie deschide şi întreabă:
- Ce s-a întâmplat?
- Teroriştii l-au răpit pe Traian Băsescu şi cer un milion de euro răscumpărare, altfel ameninţă că îl vor stropi cu benzină şi-i vor da foc în Piaţa Revoluţiei. Acum mergem din maşină în maşină şi facem o chetă.
- Am înţeles. Cât dă fiecare?
- Cam 5 litri!

7 comentarii:

  1. Ce tareee, am distribuit-o pe facebook!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) Pacat ca de sub fusta teroristului cu alb nu razbate asa, de chichit, o "frunza verde" din gradina carpatina :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Numai Boldea îl poate scoate de-acolo. Dacă vrea, evident... Şi dacă nu cumva este ţinut într-o gaură de şarpe... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @mihaeladr – Mulţumesc. Am şi eu un cont asociat pe facebook, dar nu stau prea bine la capitolul socializare :)

    @ADRIAN – Mda, dl Sorin Frunzăverde a deţinut câdva Ministerul Apărării, a prins el ceva strategie. Mare e grădina carpathină! Să le fie ruşine celor care-i primesc în partid pe ultima sută! Să aflu acum, de dragul comentariului, că ceata de PNL-işti trecuţi acum câţiva ani cu arme şi bagaje la PDL se întorc? UNPR-iştii cu 1% îşi aduc aminte de pe unde au plecat? Că domnului Traian Băsescu nu-i mai este confortabil sprijinul PDL care este prea corupt, Albă ca zăpada o fi apărut la fereastră dar nu are vlagă să iasă afară şi că are mai mare încredere în USL, doar a propus la modul cel mai serios pe dl. Victor Ponta ca prim ministru! Să sperăm că nu vor primi voturi sub o altă culoare, de noi, de vot depinde ceea ce acceptăm sau nu, să privim totuşi şi numele celor de pe buletinele de vot, nu numai culorile să priceapă şi unii şi alţii că nu asta aşteptăm patru ani.

    @Cristian Lisandru – În această situaţie sigur dl. Mihail Boldea s-ar oferi să negocieze, poate chiar Omar Hayssam ar da un telefon. Nu a fost prea reuşit acest funny photo retouch cu dl. Traian Băsescu şi am încercat să-l salvez inserând imaginea într-un articol de ziar. Deci, nu iau în considerare o asemenea soluţie decât dacă va fi evident că aceasta este soluţia :)

    RăspundețiȘtergere
  5. vremuri tulburi. nu mai poti baga mana in foc daca din maneca mainii intinse nu iese varful vreunui ac otravit (o "umbrela bulgareasca" miniaturizata). recunosc ca ma ingrijoreaza trecerea unor primari in "barca nescufundatoare" in ultimul moment. nu pentru ca ei fac chestia asta ci pentru ca sunt primiti. asa, sa avem senzatia ca orice am vota rezulta ca "pleaca ai nostri, vin ai nostri". asta-i tara ...

    RăspundețiȘtergere
  6. @ADRIAN – Aveţi dreptate, pleacă ai noştri, vin ai noştri, am văzut comentariul dumneavoastră la @Lilick. Este dreptul lor să încerce, să le fie ruşine celor care-i primesc în partid, speram că au terminat cu principiul vaselor comunicante!
    Bun, înghit că acum îşi găsesc locul potrivit în viaţa politică, dar să nu candideze pe listele noului partid mai devreme de 5 ani sau să ocupe funcţii numite de partid în sistemul prăzilor postalegeri! Pe această situaţie de PNL depinde. Dacă nu, mai există şansa unui mesaj la momentul votului.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Ady - Îmi pare rău pentru suferinţa mamei dumneavoastră şi neputinţa sistemului nostru, sper din tot sufletul să se rezolve, îi urez însănătoşire grabnică. Doamne ajută!
    PS Am distribuit pe facebook pagina dumneavoastră De astăzi mă puteţi ajuta şi printr-un simplu apel şi mesajul: Să-i dăm o mână de ajutor Gabrielei! Gabriela are nevoie de noi ca să-şi salveze VIAŢA!

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?