Pagini

22 ian. 2012

Funny image Gândul javrele şi ciumpalacii

Funny image Gandul Javrele Ciumpalacii
Funny image - Gândul, javrele şi ciumpalacii
Funny photos collection: Funny quotes images

Ciumpalac: În ziarul Gândul a apărut un articol, unde un lider PDL participant la şedinţa cu Emil Boc unde se căutau soluţii de a ieşi din criza provocată de protestele de stradă, a comentat la încheierea acesteia pentru Gândul: "Până la urmă ce să faci? Nu poţi să-ţi dai demisia pentru nişte ciumpalaci!"
Aceasta a fost considerată o ştire, a comentat special pentru Gândul un lider PDL, fără gură, fără nume, doar din pixul gândului apoi termenul ciumpalac a căpătat o largă utilizare.

Bancuri: Discuţie la o cafea între două femei:
- Eşti fidelă soţului tău?
- Da, destul de des!

4 comentarii:

  1. Frumos realizat colajul acesta, Acuvio. Plin de mesaj. Puternic.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Nu e prea reuşită dar am vrut să-mi exprim rezerva asupra modului cum a fost lansat de media epitetul de ciumpalac. Am comentat şi la Pilula lu’ Lisandru Dialogul surzilor, tupeul guvernanţilor
    Nu a mai contat autorul, dacă este politician sau jurnalist, a fost preluat cu entuziasm şi mândrie încercându-se asocierea cu fenomenul Piaţa Universităţii şi golan din 1990. După Golaniada am ajuns la Ciumpalaciada :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai bine "pixul gândului" îi rămânea fără pastă!
    Aşa poate se oprea din faşă apariţia unui alt cuvânt cu rădăcini în periferia culturii...

    Ai asociat frumos cele trei cuvinte şi imaginea finală este reuşită.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Gabriela Elena – Mda, model de jurnalism la Gândul, au omis să spună cine a declarat ceea ce au scris în articol, sigur au şi înregistrarea :)
    Am căutat apoi în dex ciumpalac, nu există, am fost redirecţionat la ciupalac ciupalaci s m. (glum.) ins, individ, tip, tovarăş
    În aceste condiţii, am presupus că în şedinţa la care face referire respectivul articol din Gândul, considerată “o terapie de grup”, unii PDL-işti i-au sugerat primului ministru Emil Boc demisia, soluţie pe care acesta a refuzat-o.
    La sfârşit, PDL-istul fără nume a făcut declaraţia respectivă: “Până la urmă ce să faci? Nu poţi să-ţi dai demisia pentru nişte ciumpalaci!” , deci era vorba de colegii din PDL care solicitau demisia :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?