Pagini

28 sept. 2011

Declaraţiile ministrului Funeriu sau Funny photo Daniel Funeriu şi Emil Boc

Funny photo Daniel Funeriu Declaratii
Declaraţiile ministrului Funeriu sau Funny photo Daniel Funeriu şi Emil Boc
Pictures Collection: Chestionare funny photos retouch

Emil Boc: (despre rezultatele bacalaureatului) “A fost o poză nedeformată a realităţii de care nu este vinovat ministrul. El, pentru prima dată, a avut curajul să arate românilor cum arată în fapt sistemul educaţional la bacalaureat”

Anecdote: Celebrul matematician Grigore Moisil era cunoscut pentru replicile cu umor pe care le dădea cu diverse ocazii. La un moment dat, exasperat de faptul că se făceau presiuni asupra lui din partea conducerii facultăţii să stea cel puţin opt ore la universitate, indiferent dacă avea sau nu cursuri, s-a enervat şi luîndu-şi hotărât haina şi geanta ca să iasă, a comentat:
- Voi aveţi nevoie de capul meu sau de fundul meu?

Chestionar: Care dintre declaraţiile Domnului ministru Daniel Funeriu vi se par mai interesante:
1. Cum a obţinut diploma de bacalaureat.
2. Unde ar alege să studieze la facultate, dacă ar avea acum 18 ani.
3. Am altă opinie.

10 comentarii:

  1. Funny photo retouch: Chestionar: Declaraţiile ministrului Funeriu sau Funny photo Daniel Funeriu Photo size 800/600 pixels, click photo to open a new window.

    Daniel Funeriu: „Mi-am luat Bac-ul din prima, nu am avut nicio problemă, pentru universitatea pe care am urmat-o, trebuia sa fii printre primii la terminarea liceului”

    Daniel Funeriu: “Străinătatea, pentru că ... cred că nu ar trebui să ... este o ... Şi vă rog să reflectaţi răspunsul meu în întregime. Este o falsă problemă aceea a plecării studenţilor români în străinătate. Adevarata problemă este că ei nu se întorc. Problema nu este că studentul român pleacă în străinătate. Studenţii francezi pleacă în străinătate, studenţii englezi pleacă în străinătate, studenţii chinezi pleacă în străinătate. E important ca tinerii noştri să profite de libertatea pe care o au şi să studieze în diferite ţări ale lumii. Poate dacă aş fi cetăţean al unei alte ţări, poate aş alege universităţi din România, pentru că eu cred că viitorul este în România”

    RăspundețiȘtergere
  2. OK, ăsta devine postul meu preferat, după cel cu Băse + Udrea = Târgoviște! :))

    Foto e superfunny și acidă.

    Fun-errriu. Un haios. Un mare specialist în umor involuntar.

    Noapte bună

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andi - Bună dimineaţa! Mulţumesc. După gadgetul “postări populare” observ că au fost preferate funny photo retouchurile cu Adelina Pestriţu, Adina Barbu, Nicoleta Luciu :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Funny Foto, of course. Nu te uiţi la el cum pluteşte în sfere pe care le consideră înalte. E cu capul în nori, habar nu are pe ce lume trăieşte...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cristian Lisandru - Aveam două funny photo retouchuri cu Domnul Daniel Funeriu sau cum foarte inspirat spune Andi Bob: Fun-errriu !!! Se pot accesa din linkurile interne din postare.
    Am exersat din nou, sper că într-adevăr este funny, preluând tema declaraţiilor Domnului Daniel Funeriu din "Pilula lu’ Lisandru" Funeriule, lasă-ne! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. raspunsul la chestionar e normal sa fie, da' nu prea: am alta opinie. musai cea mai interesanta este cea cu stelele de pe steagul m*UE

    RăspundețiȘtergere
  7. PS: daca vezi e dat pe fb si twitter, sa nu ma impusti, chiar daca i am ghadafi

    RăspundețiȘtergere
  8. @Bogdan - Nu ştiu nimic despre Domnul Daniel Funeriu şi stelele UE, cred că te referi la Domnul Cristian Adomniţei care s-a aratat foarte sigur pe el când a afirmat că stagul UE are 15 stele şi a încercat să convingă şi elevii din Brăila, însă aceştia, căpoşi, au ramas pe poziţii şi au adus drept probă fotografiile. :)
    Pentru varianta 3 din chestionar, “am altă opinie”, mai reamintesc eu o situaţie:
    Daniel Funeriu: “Putem să dăm foarte multe lecţii de gramatică, putem să dăm foarte multe lecţii de foarte multe lucruri, dar nu îmi voi permite acest lucru. Îmi voi permite doar să spun ca în limba română, în Dictionarul explicativ al limbii române, cuvântul „coleg” este neutru, nu este defel feminin” :)

    PS Muţumesc Bogdan, toţi ne dorim să fim citiţi, văzuţi, comentaţi, preluaţi. Şi altă dată. :)
    Ştii foarte bine, nu m-au deranjat decât “preluările” cu rea intenţie, când se face crop din funny photo retouch pentru a îndepărta “numele autorului” sau cele în care se şterge şi se trece alt “autor”. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. acuvio, greseala mea. i-am cam incurcat.
    2. asta ma enerveaza si pe mine, dar la fel de mult enerveaza si aia care pun "copyrightul" in mijlocul pozei sau cum fac aia de la cancan cand ciordeste poze si pune copyrightul lor. succes

    RăspundețiȘtergere
  10. @Bogdan - Nu are importanţă, nici Domnul Cristian Adomniţei nu a fost mai “performant” ca ministru, am folosit prilejul să mai adaug faza cu ”… în Dictionarul explicativ al limbii române, cuvântul „coleg” este neutru, nu este defel feminin” :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?